Nemtii critica Guvernul Tariceanu

Apropo.ro / 19.02.2008, 15:32
Nemtii critica Guvernul Tariceanu
Vicepresedintele Bundestagului, Susanne Kastner, a lansat un atac dur la adresa Guvernului de la Bucuresti.

Vicepresedintele Bundestagului, Susanne Kastner, a lansat un atac dur la adresa Guvernului de la Bucuresti, apreciind intr-o declaratie publicata in pagina electronica a postului Deutsche-Welle, ca unica tinta a Executivului este sa asigure conditiile pentru ca "bogatii sa fie si mai bogati".

Vicepresedintele Bundestagului, Susanne Kastner, a criticat dur ceea ce a apreciat drept o blocare sistematica a proiectelor sociale de catre Guvernul "Flat-Tax-Tariceanu", relateaza Deutsche-Welle. Potrivit oficialului german, care ocupa de asemenea functia de presedinte al Grupului parlamentar de prietenie germano-roman, aderarea Romaniei la Uniunea Europeana a fost un mare succes, datorat in primul rand populatiei din Romania, care a acceptat, dupa revolutie, multe neajunsuri pentru a atinge aceasta tinta.

Dar, potrivit vicepresedintelui Bundestagului, Romania a putut indeplini criteriile de aderare din domeniul social si a devenit membra UE la 1 ianuarie 2007, numai datorita activitatii organizatiilor neguvernamentale.

Citeste toata stirea la Mediafax