Neo-western nominalizat la Oscar și un horror din anii ‘80, premiere în august la Warner TV

De: Nicoleta Lepădatu / 13.07.2022, 11:12
Neo-western nominalizat la Oscar și un horror din anii ‘80, premiere în august la Warner TV

Un neo-western nominalizat la premiile Oscar și un film horror lansat în anii ’80 vor fi difuzate în premieră de Warner TV în luna august, conform unui comunicat remis Apropo de către postul de televiziune.

Filmul de acțiune „Cu orice preț/ Hell or High Water” (2016), regizat de David Mackenzie și scris de Taylor Sheridan, va fi difuzat pe 2 august, de la ora 21:00.

Lungmetrajul neo-western îi are în distribuție pe Chris Pine, Ben Foster, Jeff Bridges și Gil Birmingham și a primit patru nominalizări la Oscar, inclusiv la categoria „cel mai bun film”.

Un tată divorțat și fratele lui mai în vârstă, fost condamnat, apelează la un plan disperat pentru a salva ferma familiei din vestul statului Texas. Ei jefuiesc mai multe bănci și sunt urmăriți de doi rangeri texani.

Producția americană a avut premiera în secțiunea Un Certain Regard a Festivalului de la Cannes, a fost apreciată de critici și de public, iar American Film Institute a desemnat-o unul dintre cele mai bune zece filme ale anului.

„Superstition” (1982), regizat de James W. Roberson și scris de Donald G. Thompson, va fi inclus în programul Warner TV pe 7 august, la ora 22:00.

Lungmetrajul horror cu elemente supranaturale îi are în distribuție pe James Houghton, Albert Salmi și Lynn Carlin.

În centrul acțiunii se află o familie care locuiește într-o casă ce a fost în trecut loc unde erau executate vrăjitoarele.

O vrăjitoare ucisă în 1692 a promis să se răzbune pe cei care au persecutat-o și revine pentru a-i pedepsi pe urmașii acestora.

Foto: Warner TV

CITEȘTE ȘI: Comedii și un film premiat cu “Ursul de Aur” la Berlinale, în iulie, la Warner TV

Tags: