NeoCube, jucaria viitorului

De: Manuela Stoicescu / 14.05.2008, 10:00
NeoCube, jucaria viitorului
Desi functioneaza pe un principiu extrem de simplu, NeoCube este o jucarie pe cat de "rudimentara", pe atat de inventiva si versatila.

Desi functioneaza pe un principiu extrem de simplu, NeoCube este o jucarie pe cat de "rudimentara", pe atat de inventiva si versatila. Compus din 216 magneti foarte puternici, NeoCube permite oricui sa creeze o infinitate de modele si forme, garantandu-i un ragaz cat se poate de lung de la clipele de plictiseala.

Fiind, in fond, un puzzle elementar care ofera milioane de solutii prin care poate fi rezolvat, cubul magnetic promite sa revolutioneze industria prin insasi simplitatea sa, devenind cel mai probabil demnul urmas al cubului Rubik.

Disponibil in doua variante (maxi si mini) la preturile de 39.95 si respectiv 13.95 $, jucarioara nu are decat un defect (pe langa riscul de a crea dependenta): nu poate fi utilizata in preajma telefonului mobil, a calculatorului sau televizorului din motive care devin lesne de inteles la mentionarea celor 216 magneti. Daca insa alternativa de a va inchide intr-o camera alaturi de NeoCube va surade, vi-l puteti comanda cu usurinta.