Neoficial, Pacquaio l-a învins pe Bradley

De: Marian Andrei / 22.06.2012, 10:30
Neoficial, Pacquaio l-a învins pe Bradley
Cei cinci experți mandatați de World Boxing Organization să reexamineze victoria controversată a americanului Timothy Bradley asupra lui Manny Pacquiao, au decis că victoria i-a aparținut pugilistului filipinez, a anunțat ieri WBO.

Deși rezultatul oficial rămâne cel anunțat de judecătorii partidei, 2-1 pentru Bradley, forul mondial apreciază că rezultatul reexaminării poate justifica organizarea unui meci revanșă.

„Nu am fost surprins, știam că am câștigat și lumea a văzut asta. Dar e timpul să încetăm să mai vorbim despre asta, vreau să mă gândesc la următoarea luptă”, a declarat Pacquiao, la aflarea veștii.

Filipinezul Manny Pacquiao a fost învins la puncte, la 9 iunie, la Las Vegas, de americanul Timothy Bradley și a pierdut titlul WBO la categoria semimijlocie, aceasta fiind prima înfrângere din 2005 a celui considerat cel mai bun pugilist al momentului de la toate categoriile.

Verdictul acestui meci a suscitat multe comentarii în presa americană și pe Twitter, un consulatant strigând „nedreptate” și „corupție” în direct la postul de televiziune ESPN.