Nepoata lui Traian Băsescu, botezată azi! (poze)

Apropo.ro / 30.11.2013, 15:00
Sofia Anais, fiica Elenei Băsescu și a lui Bogdan Ionescu, a fost botezată astăzi, la biserica Sfântul Spiridon cel Nou din București, aceeași biserică în care a fost oficiată și cununia Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu.

Ceremonia religioasă a fost una restrânsă și este urmată de o mică petrecere la care vor lua parte familia și prietenii foarte apropiați.

Nașul Sofiei Anais, primarul Chișinăului Dorin Chirtoacă, a fost primul care a ajuns la biserică. El nu a dorit să facă declarații înainte de botez. A spus că vrea să intre în lăcașul sfânt înainte de ceremonie ca să aprindă o lumânare.

„Propunerea a venit acum două luni. Sunt emoționat, e un eveniment de suflet. Mai mult decât plăcut. E o clipă de fericire în viața mea. Este un simbol de unire. Sper că Sofia să fie un cetățean român care să trăiască într-un stat reîntregit. I-am făcut cadou micuței o ie. Am așteptat cu nerăbdare acest copil”, a spus nașul micuței.

La scurt timp, a sosit și Traian Băsescu, care era foarte fericit. „Mă simt bine! Nu vezi ce împănat sunt? Sunt bunic! Mă simt bine! Îi urez numai bine micuței”, a spus Traian Băsescu.