Nepoata lui Vladimir Voronin a intrat in topul miliardarilor

De: Marian Andrei / 24.07.2009, 09:08
Nepoata lui Vladimir Voronin a intrat in topul miliardarilor
Nepoata presedintelui Rep. Moldova, Ecaterina, ocupa locul al doilea in topul copiilor miliardarilor din aceasta tara,

Nepoata presedintelui Republicii Moldova, Ecaterina, ocupa locul al doilea in topul copiilor miliardarilor din aceasta tara, potrivit unui studiu realizat de publicatia americana "Novoe russkoe slovo" (NRS), scrie Jurnal de Chisinau.

Cele mai bogate doua familii din Republica Moldova, conform NRS, sunt cele ale lui Anatol Stati si cea a lui Oleg Voronin.

"Din generatia tanara se evidentiaza Ecaterina Voronin, nepoata presedintelui Republicii Moldova. Fiica lui Oleg Voronin, om de afaceri si bancher, a absolvit Liceul "A. Puskin" de la Chisinau si a plecat la studii la Londra. Ecaterina insasi a declarat, intr-un interviu acordat unui post de televiziune local, ca este posibil sa nu se mai intoarca in Moldova", scrie NRS.

Publicatia ii nominalizeaza pe cei mai bogati mostenitori si din alte state ale CSI si Tarile Baltice, dar precizeaza ca, in ultimii trei ani in topul est-european al bogatasilor au figurat sase ucraineni, cinci romani, patru polonezi, doi cehi, un om de afaceri din Serbia, unul din Muntenegru si unul din Bulgaria, pe cand moldoveni, "la fel ca si inainte, nu sunt".

Citeste mai mult despre cei mai bogati tineri, la Mediafax.