Nepotul cântărețului Phil Collins, arestat pentru trafic de droguri

De: Gabriela Voicu / 30.03.2012, 11:51
Nepotul cântărețului Phil Collins, arestat pentru trafic de droguri
Philip Austin Collins, nepotul cântărețului Phil Collins, a fost arestat după ce polițiștii au găsit pe iahtul său cocaină.

Nepotul muzicianului Phil Collins a fost arestat, alături de alți doi bărbați și o femeie, după ce polițiștii au găsit pe iahtul său cocaină în valoare de 180.000 de euro.

Philip Austin Collins se află acum la o închisoare din Peru pentru că a încercat să transporte cele 40 de kilograme de cocaină în Marea Britanie, drogurile fiind ascunse în extinctoare.

Investigațiile polițiștilor au ajuns și în alte două case din Peru, fiind începute în urmă cu o luna. Richard Marshall Crewe, Gareth John Young și Helena Ramirez Vargas sunte cele trei persoane reținue alături de Collins. Alte 27 de persoane au fost arestate în ultima perioadă, iar o cantitate de 5.000 de kilograme de cocaină a fost confiscată.

Iahtul pe care au găsit drogurile era ancorat la aproximativ 16 kilometri distanța de capitala Lima, din 12 martie 2012.

Clive Collins, tatăl lui Philip Austin Collins, este cunoscut pentru caricaturile sale, care au apărut în mai multe publicații. El a câștigat diverse premii în Marea Britanie, Belgia, Canada și Japonia.

Anul trecut, cantaretul britanic Phil Collins a anuntat ca isi incheie cariera de peste 40 de ani, motivand ca nu se mai regaseste in muzica generatiei actuale.

Foto: Hepta