Nervi întinşi la maximum în bucătăria “Chefi la cuţite”

Apropo.ro / 04.06.2018, 11:14
Nervi întinşi la maximum în bucătăria “Chefi la cuţite”
Emoţiile devin din ce în ce mai mari pentru cei trei chefi şi pentru bucătarii rămaşi în competiţie. Următoarele două confruntări pe echipe, difuzate luni şi marţi de la ora 20:00 pe Antena 1, vor aduce la bancurile de lucru “Chefi la cuţite” emoţii de-a dreptul copleşitoare şi multă tensiune, pentru că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu par că nu se mai pot face înţeleşi de oamenii pe care i-au ales.

Încordarea din bucătărie îşi va spune cuvântul, iar o parte dintre bucătari se vor pierde la bancul de lucru: dacă un concurent din echipa verde va arunca o parte din preparat din neatenţie, echipa galbenă va fi presată de timp şi de cerinţele lui chef Scărlătescu. Deşi a câştigat ultima probă detaşat, juratul nu pare să intre mai relaxat în confruntările de săptămâna viitoare, pentru că standardul înalt al competiţiei din sezonul 5 îi dă de înţeles că nu poate lăsa garda jos în niciun moment: „Aveţi grijă, că e vai de voi! N-au existat niciodată farfurii atât de bune la proba individuală! Sunt foarte neliniştit!”, îi sfătuieşte Cătălin Scărlătescu pe bucătarii săi. Chiar dacă voia bună pare să fie arma secretă a echipei verzi, şi ucenicii lui chef Bontea aproape că vor ceda din cauza presiunii din această etapă a concursului, iar emoţiile par să intervină la fiecare banc de lucru. Deşi verzii au câştigat prima confruntare pe echipe, au pierdut-o pe următoarea şi sunt conştienţi că cea mai mică greşeală îi poate costa locul în show.

După ultimele două eliminări consecutive din echipa albastră, “ştrumfii jedi”, bucătarii lui Florin Dumitrescu par să se confrunte cu moralul scăzut, căci vor fi nevoiţi să lupte cot la cot cu două trupe ce se află în formulă completă. Chiar dacă a rămas cu 4 concurenţi, chef Dumitrescu are încredere în talentul culinar al oamenilor pe care i-a ales şi este decis să îşi ia revanşa: “Cred că acum vom începe să gătim altfel. Sorin, Cătălin, îmi pare rău, dar este normal să vă fie frică acum!”. ,,Piatra mică este mult mai greu de spart. Se uneşte echipa, nu se dezbină.”, adaugă un concurent.

A treia confruntare pe echipe, difuzată luni de la 20:00 pe Antena 1, aruncă în arena culinară cei 16 bucătari rămaşi în competiţia celui de-al cincilea sezon “Chefi la cuţite”, urmând ca la finalul serii doar 15 să obţină votul necesar al chefilor spre următorul battle de marţi seară. Ce vor avea de gătit concurenţii în ediţiile ce urmează, ce invitaţi speciali se vor afla la masa jurizării şi care sunt bucătarii ce vor reuşi să îşi păstreze calmul într-o atmosferă generală extrem de tensionată,  telespectatorii Antena 1 vor vedea luni şi marţi, de la ora 20:00, la „Chefi la cuţite”.