Neslihan Atagul a fost cerută în căsătorie de Kadir Dogulu pe platourile de filmare

De: Nicoleta Nicolae / 08.09.2015, 13:00
Neslihan Atagul a fost cerută în căsătorie de Kadir Dogulu pe platourile de filmare
S-au cunoscut pe platourile de filmare si tot acolo dragostea lor a inflorit. Printre reflectoare si cabluri, intr-o pauza de filmari la serialul “Un destin la rascruce”, Kadir Dogulu a cerut-o in casatorie pe Neslihan Atagul.

Aceasta nu este o scena din serialul difuzat de Kanal D, in care baiatul bogat Macit (Kadir Dogulu) o cere de nevasta pe frumoasa Neriman (Neslihan Atagul). Este o „felie de viata” care s-a consumat sub privirile echipei de filmare.

Cand actrita a raspuns emotionata „Da”, cei prezenti au reactionat cu un ropot de aplauze.

„Surpriza a fost totala, iar eu am fost foarte emotionata. Nu ma asteptam la asa ceva, intr-un asemenea loc! Kadir m-a uimit de multe ori, dar acum a fost mai mult decat mi-as fi putut imagina”, a declarat viitoarea doamna Dogulu.

Se pare ca „indragostitul” a avut cativa complici printre colegii sai, pentru ca imediat ce a primit raspunsul pe care il astepta, s-a „ivit” din culise un tort si o sticla de sampanie pentru a da un aer festiv momentului.

Pe Kadir Dogulu (Macit) si pe Neslihan Atagul (Neriman) ii veti putea vedea in serialul „Un destin la rascruce”, difuzat de luni pana vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.