NesteA a lansat noul single “Povestea Noastră”, după o iubire de-o vară…

Apropo.ro / 23.01.2015, 08:00
NesteA a lansat noul single “Povestea Noastră”, după o iubire de-o vară…
NesteA împreună cu echipa Impress ART Management, au lansat cel mai nou single, intitulat “Povestea Noastră”. Single-ul a fost produs de echipa UnderVibe Records, iar versurile au fost compuse chiar de artistă pe baza unei poveşti de iubire trăite într-o vară.

“Povestea Noastră, este o piesă ce exprimă exact ceea ce a rămas după o iubire de-o vară, atunci când una dintre persoanele implicate a rămas cu un gust amar, deoarece s-a implicat prea mult sentimental. Versurile melodiei au fost scrise de mine, după ce în urma unei astfel de iubiri am decis să îmi exprim prin mesajul melodiei exact sentimentele cu care am rămas, dar totodată şi modul în care o persoană îndrăgostită percepe lucrurile într-o astfel de relaţie. Pentru a descoperi exact sentimentele şi trăirile acumulate după o astfel de „poveste” vă invit să ascultaţi integral mesajul melodiei!”, a declarat NesteA.



Tânăra artistă, pe numele ei real “Alexandra Nestea”, este o adevărată leoaică, de loc din Călăraşi, care după mulţi ani în care a cochetat cu muzica, teatrul, dansul şi a participat la numeroase concursuri (Mamaia Copiilor, Flori de Mai etc) şi a făcut parte din trupa “Fluturaşii” (Les Papillons, cu care a avut numeroase cântări în Franţa) s-a hotărât să se lanseze într-o carieră solo şi aşa s-a născut proiectul NesteA, alături de echipa Impress ART Management.

Primul single, Nestea – „Du-mă Unde Vrei” s-a bucurat de succes atâta în rândul celor care cred în dragoste cât şi în rândul DJ-ilor şi producătorilor care au remixat piesa pentru a o introduce în set-urile cluburilor. În acest moment, artista mai are încă două piese terminate şi mai lucrează la încă două.

Facebook NesteA: www.facebook.com/NesteAofficial.ro

Facebook Impress ART Management: www.facebook.com/impressARTmanagement.ro

Facebook UnderVibe Records: www.facebook.com/UnderVibeOfficial