Netflix a comandat serialul animat „Kung Fu Panda”, cu Jack Black revenind în rolul lui Po

De: Nicoleta Lepădatu / 16.03.2022, 18:36
Netflix a comandat serialul animat „Kung Fu Panda”, cu Jack Black revenind în rolul lui Po

Netflix a comandat un nou serial animat „Kung Fu Panda”, în care Jack Black revine pentru a-i da voce personajul principal, Po.

În seria intitulată „Kung Fu Panda: The Dragon Knight”, o pereche misterioasă de nevăstuici a pus ochii pe o colecție de patru arme puternice. Po trebuie să plece de acasă pentru a porni într-o călătorie pentru răscumpărare și dreptate, care îl găsește în parteneriat cu un cavaler englez pe nume Wandering Blade. Împreună, acești doi războinici neobișnuiți pornesc într-o aventură epică pentru a găsi mai întâi armele magice și a salva lumea de la distrugere – și, de ce nu, ar putea chiar să învețe un lucru sau două unul de la celălalt pe parcurs.

Ca toate filmele din franciza „Kung Fu Panda”, noua serie provine de la DreamWorks Animation. Peter Hastings și Shaunt Nigoghossian sunt producători executivi ai serialului, iar Chris Amick și Ben Mekler co-producători executivi.

Serialul marchează prima dată când Jack  Black se întoarce ca Po de la filmul din 2016 „Kung Fu Panda 3”. Anterior, el a fost vocea personajului în primele două filme din franciză, care au fost lansate în 2008 și 2011. În total, cele trei filme au încasat peste 1,8 miliarde de dolari la box office-ul global.

Franciza s-a extins, de asemenea, pentru a include o serie de scurtmetraje, jocuri video, atracții de parcuri tematice și diverse obiecte. Au mai existat și alte două seriale animate „Kung Fu Panda” până în prezent. Primul, „Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness” a fost difuzat pe Nickelodeon timp de trei sezoane. Al doilea a fost intitulat „Kung Fu Panda: The Paws of Destiny” și a fost difuzat pe Amazon Prime timp de un sezon. Ambele seriale l-au avut pe Mick Wingert în rolul lui Po.

Foto: Netflix

CITEȘTE ȘI: Kung Fu Panda 3, prin ochii vedetelor care au împrumutat vocea personajelor!