Netflix marchează Valentine’s Day (Ziua Îndrăgostiților) cu o colecție de producții dedicate

De: Ana Obretin / 11.02.2022, 18:17
Netflix marchează Valentine's Day (Ziua Îndrăgostiților) cu o colecție de producții dedicate

Netflix marchează Valentine’s Day (Ziua Îndrăgostiților) cu o colecție de producții dedicate, cele mai îndrăgite povești de dragoste, toate adunate în colecția Watch, Love, Repeat.

„Ziua Îndrăgostiților este chiar după colț! Indiferent dacă ești singur, pe canapea alături de persoana iubită, în confortul locuinței împreună cu familia ori într-o atmosferă relaxantă alături de cei mai buni prieteni, Ziua Îndrăgostiților este o super ocazie pentru a petrece timp de calitate fie cu tine însuți, fie cu cei dragi. Și, pentru că știm cât de diferite sunt gusturile fiecăruia dintre noi, ți-am pregătit o listă cu cele mai îndrăgite producții de dragoste, toate acestea adunate în colecția Watch, Love, Repeat, creată special pentru tine”, se arată într-un comunicat remis Apropo de platforma de streaming.

Astfel, sunt recomandate producții ca „Bridgerton”,  „He’s All That”, trilogia „To All The Boys I’ve Loved Before”, „Sweet Magnolias”, „Elisa & Marcella”, „The Lovebirds”, „The Royal Treatment”, „Tall Girl 1” și „Tall Girl 2”, „Confessions of an Invisible Girl”.

Netflix pregătește filme de dragoste nu numai de Ziua Îndrăgostiților, ci pentru tot anul: „Along for the Ride”, „Don’t Blame Karma !”, „Falling for Christmas”, „Love in the Lady Chatterley”, „Love in the Villa”, „The Noel Diary”, „A Perfect Pairing”, „Persuasion”, „Purple Hearts” și o nouă comedie romantică pregătită pentru sărbătorile de iarnă.

Colecția de producții de dragoste se găsește accesând Netflix.com/valentinesday de pe toate dispozitivele. Pentru mai multe titluri de vizionat alături de întreaga familie, poți accesa Netflix.com/happyheartsday.

CITEȘTE ȘI: Serialul Netflix „Vikingii: Valhala”, din 25 februarie. Trailerul a fost lansat (VIDEO)

Foto: Netflix