Neti Sandu, despre viaţa intimă: “Aş avea curaj să fac un copil”

De: Cătălina Matei / 14.10.2016, 16:02
Neti Sandu, despre viaţa intimă: “Aş avea curaj să fac un copil”
Prezintă horoscopul de peste 20 de ani, dar încă nu s-a plictisit.

Neti Sandu (58 de ani) a vorbit în cadrul unui interviu despre începuturile sale în televiziune şi în astrologie, despre regretele sale, despre poveşti din tinereţe şi previziuni despre sine.

De ce nu se ştie nimic despre partenerul de viaţă lui Neti Sandu!

„Sunt curioasă cum ar fi fost dacă aş fi avut propriii copii“

Poartă sau nu perucă? Adevărul despre părul lui Neti Sandu

Aveţi vreun regret în sensul ăsta? “Poate că nu e bine că nu am copii, mă gândesc. Dar nepoţii şi strănepoţii au fost un aport foarte bun, că i-a făcut sora mea şi i-a crescut, iar eu doar am beneficiat . E ca şi cum aş avea copii. Dar tot sunt curioasă cum ar fi fost dacă aş fi avut propriii copii. Dar încă o dată spun ce am spus mereu: de vreo zece ani încoace am înţeles cum ar trebuit făcut un copil. Dacă aş fi avut un copil până cu zece ani în urmă aş fi făcut toate greşelile posibile, pentru că aşa aş fi crezut că se creşte. Nu! Acum, dacă aş putea, aş avea curaj să fac un copil. Din punctul ăsta de vedere nu îmi pare atât de rău că nu am copii că i-aş fi stricat”, a declarat Neti Sandu pentru adevarul.ro.

Cum arăta Neti Sandu, de la Pro TV, în tinereţe!

„Am făcut o incursiune prin viaţa mea, fiecare are un rol“

“A fost o incursiune în viaţa mea. Dar sunt oameni de acţiune, oameni de stare, oameni care folosesc cuiva. E nevoie de un exemplu, de un om de legătură. Fiecare are un rol. Axa karmică îmi arată că nu mi-am învăţat la un moment dat o lecţie, poate de-aia trebuie să studiez atât de mult şi să accept izolarea, lucruri care pentru altul, un spirit tânăr sau de acţiune, nu sunt OK. Eu am pornit pe altceva şi am de făcut altceva decât ce au alţii. Data viitoare nu ştiu ce o să fac şi nici data trecută nu mă interesează ce am făcut. Mă interesează răstimpul ăsta de când m-am născut şi până am să mor, ce am făcut. În rest, ce contează?„