Neti Sandu face previziuni pentru anul 2009

Apropo.ro / 31.12.2008, 09:00
Neti Sandu face previziuni pentru anul 2009
Neti Sandu a povestit in emisiunea lui Semen si Ivan de la "Semen cu Ivan", despre cum va fi anul 2009 pentru vedete.

Neti Sandu a povestit in emisiunea lui Nono Semen si Catalin Ivan de la "Semen cu Ivan", de la ProFM, despre cum va fi anul 2009 pentru vedete.

Neti Sandu vorbeste despre vedete:

Neti Sandu a vorbit despre Fecioare, zodie in care se afla si Andreea Esca.

"Se afla pe un butoi de pulbere si trebuie sa-si apere pozitia si familia. Pana in octombrie este posibil sa aiba de rezolvat niste probleme financiare. Chiar daca va fi un an mai greu se va incheia cu bine", spune Neti Sandu.

Banel Nicolita, Irinel Columbeanu, Andreea Marin sunt doar cateva din vedetele care se afla in zodia Capricornului. "Jupiter se afla in zodia lor ceea ce inseamna ca o sa aiba parte de o schimbare generala. In plus, acestia trebuie sa aiba grija de partea financiara… sa nu le scada conturile din banca".

Neti Sandu vorbeste despre natura:

Prezentatoarea ProTV spune ca in anul 2009 sunt sanse sa avem parte de catastrofe naturale: "poate un cutremur sau ceva pe apa, desi semnul de aer, care domina tot anul, este puternic si poate sa atenueze posibilele catastrofe", a povestit Neti.

Neti Sandu vorbeste despre situatia financiara:

Nici criza financiara nu a fost neglijata la ProFM: "Lucrurile nu sunt foarte clare tinand cont si de conjuctura in care se afla Romania. Daca ma iau doar dupa interpretarea logica a astrogramei pot spune ca o raza de lumina s-ar vedea abia dupa doi ani. Este posibil sa se gaseasca o solutie pentru calmarea crizei financiare dar mai mult nu".

Si ca sa incheie intr-o nota mai relaxanta, Neti Sandu le-a vorbit celor doi prezentatori de la ProFM si MTV, Nono Semen cu Catalin Ivan, despre evolutia spirituala care cu totii vom fi mai buni si mai visatori in 2009.

neti, nono si catalin

Foto: ProFM

Sursa: ProFM