Neti Sandu – Horoscopul 2013 (partea I)

Apropo.ro / 15.12.2012, 10:00
Neti Sandu – Horoscopul 2013 (partea I)
Neti Sandu dezvăluie previziunile astrale ale anului 2013, pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu Şi Fecioară.


Berbec

O să fie un an norocos din punct de vedere sentimental, vă puteţi căsători, vă aşezaţi la casa voastră şi să deveniţi părinţi, dacă asta vă doriţi, bineînţeles! În prima parte a anului, o să lucraţi în colaborare, să câştigaţi bani mai mulţi şi notorietate. Veţi avea succes la şcoală, la activităţile de tip intelectual şi puteţi obţine o bursă în străinătate la învăţătură. Se conturează şi o recuperare de bani, bunuri ca urmare a unui partaj sau a unei moşteniri.

Taur
Promite să fie un an bănos, în care colaborările vor umple contul în bancă şi-o să puteţi investi banii ca să-i sporiţi. Flerul o să vă conducă spre afaceri profitabile, spre afaceri cu bătaie lungă şi oriucm, o să luptaţi ca să vă consolidaţi statutul căpătat în decursul ultimilor doi ani, ba chiar să vă mai urcaţi o treaptă în clasament. Din primăvară, o să aprofundaţi nişte studii sau poate vă luaţi licenţa ori absolviţi nişte cursuri care să vă dea dreptul practic al unei meserii. În plus, veţi acorda mai multă atenţie relaţiilor interumane ca să interacţionaţi cu rudele, prietenii, colegii într- un alt mod, net superior, decât aţi făcut-o până acum.

Gemeni
Sunteţi zodiac- VEDETĂ, cel puţin în prima jumătate a anului şi să scoateţi la vedere toţi toţi aşii din mânecă, toate atuurile care v-ar aduce bani, notorietate, să cuceriţi noi traiectorii, la care nici n-aţi visat, măcar! Veţi deveni competitivi pe cât mai multe fronturi şi practice, o să valorificaţi tot ce aţi început în 2012 şi o să obţineţi beneficii din orice proiect individual sau la care să lucraţi în colaborare. Bine-ar fi să aveţi o viziune de perspectivă ca să sporiţi veniturile în intervalul 2013-2014.

RAC

Voi sunteţi zodia VEDETĂ a celei de a doua jumătăţi a lui 2013 şi vă pregătiţi de o ascensiune în carieră. Vizaţi un post mai bun, un salariu care să acopere ratele, facturile curente şi un concediu de odihnă pentru toată familia. Succesul se va ţine scai de voi şi cu toată teama voastră de schimbări, o să fiţi luaţi pe sus şi n-o să vă mai opuneţi, veţi fi cocoperanţi. Din iunie- iulie o să vă interesaţi de actiziţionarea unei locuinţe cât mai încăpătoare pentru familie şi o să ajungeţi probabil în faţa altarului, să vă căsătoriţi.

Leu
Un an al provocărilor! O să vă puteţi extinde sfera de influenţă, vă veţi asocia cu oameni de valoare care să vă recomande pentru o funcţie, un post de conducere, să vă propulseze în vârful piramidei sociale şi să daţi curs celor mai îndrăzneţe oferte, să atacaţi şi un nou domeniu, la o adică! Succesul din 2014 se bazează pe acumulările din cursul acestui an şi fiecare pas pe care-l faceţi contează sau mai zis va conta în… 2014, când va fi anul vostru şi mai norocos.

Fecioară
Un an splendid pentru ascensiune în carieră! Veţi avea parte de aprecieri, recompense, vreo numire în funcţie la recomandările superiorilor voştri şi a factorilor de decizie. Bat clopotele de nuntă şi o să fiţi, în sfârşit, fericiţi după câţiva ani la rând grei, apăsători. Va fi mare efervescenţă, mare, în familia voastră; poate se căsătoresc fratele, sora, fiul, fiica ori poate se naşte un copilaş. Vă puteţi bucura şi de succes material, să câştigaţi bani, să vă luaţi casă, maşină ori altceva de mare valoare.

Mâine, publicăm partea a doua a Horoscopului 2013, pentru zodiile Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti.