Neti Sandu – Horoscopul 2013 (partea II)

Apropo.ro / 16.12.2012, 10:00
Neti Sandu – Horoscopul 2013 (partea II)
Neti Sandu dezvăluie previziunile astrale ale anului 2013, pentru zodiile Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti.


Balanţă
Aţi scăpat de Saturn şi o să vă recăpătaţi forma de zile mari, energia, fineţea şi o să fiţi fericiţi alături de fiinţa iubită. Sfera legalizării este puternic nuanţată în prima jumătate a anului şi o să aveţi succes la şcoală, la examene, la obţinerea unui permis de muncă în străinătate sau a unei burse de studii la vreo universitate renumită din afara ţării. Din iunie, iulie, puteţi obţine un titlu, să căpătaţi o funcţie şi să ajungeţi în lumina reflectoarelor, să străluciţi.


Scorpion
Pentru voi, casa astrologică a averii se nuanţează frumos din februarie şi o să recuperaţi bani, bunuri, vi se vor recunoaşte nişte drepturi, o să reconsolidaţi un statut. Din iulie, puteţi călători, vă puteţi completa nişte studii, să vă perfecţionaţi într-un domeniu, să luaţi o diplomă care să vă fie recunoscută în ţară, în străinătate. Se poate să vă urmaţi partenerul de viaţă acolo unde va lucra, dincolo de graniţă, şi să vă puteţi găsi şi voi de lucru, să sporiţi veniturile familiei.

SĂGETĂTOR
An perfect pentru mariaj! Comunicarea în doi va fi ridicată la un nivel superior, spiritual şi nu o să mai primeze nevoia voastră de a fi independeţi. În plan profesional vă prinde bine munca în echipă, şi cultivaţi un parteneriat de afaceri, să aveţi în plan secund şi colaborări care să vă aducă satisfacţii profesionale şi bani pe măsura muncii voastre. Din iulie o să vă gestionaţi într-un mod ingenios banii spre beneficiul întregii familii. Veţi fi probabil, mai puţin cheltuitori.


CAPRICORN

O să daţi dovadă de curaj în tot ceea ce veţi întreprinde anul acesta. Veţi repurta o serie de succese în plan profesional în prima parte a lui 2013, veţi câştiga bani şi respectul celor din jur, al colegilor de breaslă, al mai marilor voştri. Din iulie marele benefic, Jupiter, se cantonează în segmentul mariaj şi pe lângă faptul că o să vă puteţi întâlni jumătatea, o să vă puteţi şi căsători dacă n-aţi făcut-o deja. O să fiţi dispuşi să treceţi prin probe de foc ca să câştigaţi inima fiinţei iubite!

VĂRSĂTOR
Voi v-aţi putea îndrăgosti „lulea” începând din februarie şi să plutiţi de fericire, nu alta, să vă încărcaţi „bateriile” sufleteşti, să vă bucuraţi şi voi, în sfârşit, de viaţă după atâta amar de muncă. Din iulie apar satisfacţiile profesionale, dar nu fără multă muncă, poate mai multă decât în ultimii ani dar dacă vă găsiţi ritmul vostru o să ţineţi pasul cu destul succes. Poate veţi face unele schimbări la job ca să vă menajaţi sănătatea, să nu ajungeţi la epuizare. Marte vă atenţionează încă din ianuarie asupra zonei de vulnerabilitate, aşadar îngrijiţi-vă!

PEŞTI
O să deveniţi mai vizibili, cei din jur vor ţine cont de părerile voastre, o să fiţi mult mai activi decât de obicei. 2013 este unul dintre acei ani buni pe care-l veţi ţine minte că o să realizaţi ceva nu numai pentru sufletul vostru, dar şi pentru familie – o casă cu tot ce trebuie în ea, o să vă zbateţi pentru copiii voştri să nu le lipsească nimic şi să aveţi parte de bunăstare. E posibil să vă găsiţi de lucru în altă ţară şi cu banii câştigaţi vă ridicaţi o casă ori vă cumpăraţi o maşină sau şi-şi. Dar se poate să vă descoperiţi şi adevărata vocaţie!