Neti Sandu, părăsită după 10 ani de relaţie: „Avea impresia că eu îi port ghinion”

De: Cristiana Trifu / 07.08.2018, 12:15
Neti Sandu, părăsită după 10 ani de relaţie:
"A fost înfiorător de greu, nu greu". Neti Sandu a vorbit pentru prima oară, deschis, despre despărţirea dramatică prin care a trecut.

În cadrul unui interviu acordat celor de la radio Europa FM,  prezentatoarea horoscopului de la Pro Tv şi-a deschis sufletul în faţa colegei ei de platou, Andreea Esca, şi a dezvăluit câteva detalii legate de relaţiile anterioare pe care le-a avut.

„M-am măritat şi a durat doi ani. Cred că aveam 24 de ani. Nu era un colg de facultate, era un prieten. N-a ţinut pentru că eram foarte diferiţi. După aceea am avut o relaţie de 10 ani până când am ajuns la Pro TV. Şi a plecat. El. Eu nu am spus nimic. Am zis că omul e liber să  facă ce vrea. (..)

A fost înfiorător de greu, nu greu. Aşa a fost începutul la Pro TV. Eu aşa i-am spus lui Florin (Călinescu n.r): „Eu sunt atât de dărâmată  că nu ştiu dacă o să pot să fac faţă aici”. Exact atunci, cu două săptămâni înainte a plecat după zece ani de relaţie. Mi-a lăsat o hârtie în care mi-a spus că nu se poate ceva mai perfect decât mine. El a invocat motivul că avea impresia că eu îi port ghinion. Nu eu, stai că formulara era alta: că ne purtăm ghinion unul altuia. El avea nevoie de un vinovat şi eu de aceea nu am luptat niciun milimetru. Nu i-am cerut nicio explicaţie. (..)

În prima zi, când am avut prima zi de emisie, el a venit şi şi-a luat toate lucrurile din casă. Şi eu când am ajuns de la emisiune şi am văzut casa devastată, deci pur şi simplu mi-a venit rău. Am crezut că au venit hoţii, au spart uşa.. El răscolise de frică să nu vin eu. Adică tu nu ai avut curaj să dai ochii cu mine şi nici să îmi spui.. A plecat fără să avem vreo discuţie şi vii şi îţi furi lucrurile din casă. (..)

Eu am făcut vreo cinci ani de terapie ca să trec peste  asta şi să mă pot bucura de viaţă, de fapt asta voiam. Mă secase de toate resursele… dacă nu pleca în felul ăsta, dacă nu era atât de şocant, eu nu aş fi făcut toate lucrurile pe care le-am făcut după aceea. În felul ăsta eu îi mulţumesc că a fost în halul în care a fost. Nu pot decât să-i mulţumesc. Pentru că dacă rămânea, el ar fi fost veşnic nemulţumit din cauza mea”, a mărturisit Neti Sandu.