Neti Sandu: Taurii şi Gemenii, norocoşi în 2012 (interviu)

De: Cătălina Matei / 26.12.2011, 07:00
Neti Sandu: Taurii şi Gemenii, norocoşi în 2012 (interviu)
Scăpăm sau nu de criză? Vine sau nu sfârşitul lumii? Ce spun zodiile despre anul 2012, aflăm de la Neti Sandu care, de 16 ani, citeşte în stele la PRO TV, în fiecare dimineaţă.

– Mulţi se aşteaptă ca în 2012 să vină sfârşitul lumii. Ce spun stelele?
Stelele nu zic nimic referitor la un cataclism sau la un sfârşit al lumii sau ceva de genul acesta… Va fi un an cu Jupiter în Taur, prin urmare se reglează cumva sfera financiară, în aşa fel încât să nu mai simţim lipsa banilor. Ne-am obişnuit deja cu criza, ne-am învăţat lecţia. După 11 iunie până pe 25 iunie 2013 se rezolvă problema comunicării, pentru că Jupiter intră în Gemeni şi se schimbă vibraţia anului. Nativii din Gemeni vor fi şi ei avantajaţi, dar, la fel ca fiecare zodie în parte, vor avea şi de primit recompense şi de plătit poliţe.

– Spuneaţi într-un interviu că din cauza stelelor v-aţi neglijat viaţa personală, timpul liber… Aţi regretat vreodată că v-aţi dedicat acestui domeniu?

Niciodată! E cel mai mare suport al meu, e o gimnastică a minţii… Faptul că ştii să faci un horoscop îţi dezvoltă anumite mecanisme. Mi se potriveşte perfect şi, cu cât lucrez mai mult, cu atât descopăr alte lucruri şi îmi pot folosi şi mai bine cunoştinţele.

– V-aţi planificat anumite lucruri din viaţă în funcţie de v-au arătat zodiile?
Nu. Chiar şi atunci când m-am operat, deşi ştiam că Mercur e retrograd, am ales să merg mai departe cu intervenţia. Se spune că nu este bine să faci astfel de lucruri atunci când Mercur este retrograd, pentru că lucrurile vor merge prost… Şi nu mi-a mers prea bine, am avut ceva de tras!

– Nu prea ascultaţi de stele…
Am vrut să văd ce se întâmplă când nu te conformezi horoscopului, regulilor sale… Iar celor care mă urmăresc în fiecare dimineaţă sau citesc ceea ce lucrez eu în revista voastră, de exemplu, încerc să le ofer o variantă cu ceea ce pot folosi în avantajul lor. Nu prea le prezint aspectele neplăcute, pentru că se vor gândi numai la ele şi pot atrage răul spre ei.

– Ce ştiaţi despre zodii înainte de 1990, atunci când v-aţi apucat serios de treaba asta?
Despre stele… mai nimic, doar despre zodiac şi asta pentru că circulau pe atunci nişte foi imprimate la maşina de scris cu trăsăturile generale ale zodiilor. Treceau din mână în mână şi fecare voia să vadă dacă i se potriveşte ce scrie acolo. Iar acum, cu hărţile în faţă, fac tot felul de calcule. Şi, credeţi-mă, că nu e uşor, îmi ocupă foarte mult timp.

– Ce se întâmplă cu horoscopul atunci când plecaţi în vacanţă?
Uneori, mă deconectez de tot. Alteori, mă uit să văd ce se întâmplă cu zodiile. De-a lungul timpului, am observat că orice plecare în vacanţă are legătură cu Marte (călătorie, tren, maşină) şi cu Uranus (avion). Aşa că mă uit pe horoscop înainte de a pleca în vacanţă.

– V-aţi gândit ce o să faceţi peste 10 ani?
Nimic special. Poate o să ies la pensie, nu ştiu. Poate o să scriu, poate o să fac brăţări că tot îmi place să mi le confecţionez, însă nu cred că voi renunţa la horoscop.
Cătălina Matei

Horoscop 2012 cu Neti Sandu, un supliment PRO TV Magazin, este pe piaţă de la începutul lunii decembrie.