Neti Sandu traiește dupa alt fus orar

Apropo.ro / 01.04.2004, 21:33
Neti Sandu traiește dupa alt fus orar
De aproape noua ani, Neti Sandu ne spune, în fiecare dimineața, ce ne așteapta la birou sau acasa, daca luam bani sau avem parte de surprize... Dar cum decurge o zi din viața ei? Pentru Neti, ziua începe la ora 03.00, cu o cafea și un duș. Apoi,

De aproape noua ani, Neti Sandu ne spune, în fiecare dimineața, ce ne așteapta la birou sau acasa, daca luam bani sau avem parte de surprize… Dar cum decurge o zi din viața ei?

Pentru Neti, ziua începe la ora 03.00, cu o cafea și un duș. Apoi, pentru a intra în atmosfera zilei respective, își citește textul de horoscop, pe care-l scrie cu vreo doua saptamîni înainte. Asta e înviorarea ei de dimineața! La ora 05.00 vine mașina și pleaca spre PRO TV.

„Ajung în post, ma fardez, apoi intram în emisie. Între timp, mai iau o cafea, mai manînc un covrig sarat, pentru ca de la 03.00 la 07.00 sînt patru ore și mi se face foame”.

Pe la 09.30, pleaca spre casa, unde manînca, citește ceva și încearca sa doarma… Și, indiferent daca reușește sau nu sa doarma la prînz, pentru Neti, „ziua se încheie pe la 20.00, cînd ma bag în pat. Adorm pe la 21.30, pentru ca încerc sa ma uit la televizor, deși nu reușesc niciodata sa vad finalul filmului… Daca vreau sa vad un film, trebuie sa ma uit la reluare, dar pentru asta nu mai pot dormi dupa-amiaza”.

Cumparaturile și le face de obicei vinerea, cînd începe „minivacanța”. Cît despre ieșiri în oraș, nu prea poate fi vorba.

„Nu eram o tipa dinamica nici înainte, cînd programul meu era pe același fus orar cu al celorlalți. Acum, m-am obișnuit sa ma plimb sau sa-mi caut lucruri singura – cine sa plece de la serviciu cînd ai tu timp liber?!”.

Dar asta nu înseamna ca nu și-a pastrat prietenele pe care le avea și înainte de a fi la PRO TV, cu care vorbește mult la telefon. Concediul și-l petrece împreuna cu prietena ei, Elena Lasconi. Anul trecut, au fost în Spania împreuna cu fetița Elenei și s-au distrat pe cinste.

„Secretul acestei rezistențe de dimineața este ca nu ma irosesc în tot felul de escapade care sa-mi manînce din energie. Pare o joaca daca gîndești: Mare lucru: o fardeaza și o coafeaza cineva, apare 3 minute…. Dar aceasta superficialitate costa. Orice lucru facut neserios se vede!”.

Laurenția Axente

Tags: