Neti Sandu vorbeşte despre sfârşitul lui 2012

Apropo.ro / 17.11.2012, 12:00
Neti Sandu vorbeşte despre sfârşitul lui 2012
Cum va fi sfârşitul anului 2012 şi ce va aduce 2013, din punct de vedere astrologic, sunt întrebările la care Neti Sandu.

Sâmbătă, la emisiune De suflet de pe PRO TV Internaţional, Dana Rogoz si Neti Sandu vor realiza o editie dedicata astrologiei in care vor fi, de asemenea, sarbatoriti toti Scorpionii si Sagetatorii, zodiile vedete ale acestei luni.
„O informatie importanta pentru Scorpioni este aceea ca s-a deblocat perioada grea prin care au trecut. In ceea ce priveste mai ales Sagetatorii, dar si toate celelalte zodii, Marele Benefic, Jupiter, isi revine din februarie 2013 din mersul retrograd, iar pana in iunie cu totii vom avea de castigat. In special in sfera comunicarii, a drumurilor, a afacerilor”, sunt primele informatii pe care le va da Neti telespectatorilor ProTv International.

In plus, ea va povesti cum si cand a inceput aceasta pasiune pentru ea, trasformata chiar in profesie. „In anii’90 am inceput sa studiez teoria, am facut cursuri dar am fost si autodidacta. Dupa un an de studiu si de acumulare a informatiilor, am inceput sa aplic pe mine, pe astrograma mea si verificam inclusiv cu tot ceea ce mi s-a intamplat mie in trecut”, povesteste vedeta ProTV, la „De Suflet”.