Netropolitan, un Facebook pentru cei foarte bogați

De: Carmen Ulian / 22.09.2014, 14:00
Netropolitan, un Facebook pentru cei foarte bogați
Netropolitan este o nouă rețea socială pentru oamenii foarte bogați. Ca să intri în club te costă 9.000 de dolari.

Netropolitan acceptă persoanele care au mai mulți bani decât timp disponibil. Alăturarea în rețea costă circa 9.000 de dolari de membru. Pe lângă această sumă mai este și taxa de mebmru, plătită anual, care se ridică la 3.000 de dolari.

Prețul pare exorbitant luând în considerare faptul că rețele populare precum Facebook sau Twitter sunt gratuite. Totul pare o păcăleală, însă fondatorul Netropolitan, James Touchi-Peters ne asigură că este 100% adevărat.

„Netropolitan este un serviciu real și cred că este nevoie de un public pentru acesta. Aici nu avem publicitate care să ne deranjeze”, spune Peters, 48 de ani, compozitor și membru al Orchestrei Filarmonice din Minnesota. Ideea i-a venit atunci când a întâmpinat oarece probleme în relațiile cu persoanele întâlnite online.

El dorea un mediu în care să se adune oamenii care pot vorbi despre pasiuni similare, experiențe de viață. Prețul exorbitant pentru membri atrage după sine păstrarea secretă a identitălilor acestora. Vârsta minimă de intrare în club este 21 de ani. Netropolitan nu este indexat pe Google.