Nevasta lui Romică Țociu, „mândră” că soțul ei a înșelat-o!

Apropo.ro / 03.08.2012, 12:30
Nevasta lui Romică Țociu,
După ce au apărut imaginile cu Romică Țociu făcând sex cu amanta pe litoral, soția artistului îi ia apărarea bărbatului ei potent. La fel o face și Radu Mazăre!

Romică Țociu este cel mai norocos bărbat din lume. Are două amante care îl satisfac sexual, chiar și în public, iar soția nu se arată deranjată de atitudinea lui. Mai mult, ea este cea care îi ia apărarea în momente tensionate pentru o familie, atunci când alții ar fi considerat să se despartă.

Romica si amanta

Soția lui Romică îl ceartă că nu a ales un loc pentru sex ferit de ochii lumii

Nicoleta Țociu îi ia apărarea soțului în fața lumii: „Romică a greșit că s-a dus într-un loc public și, din păcate, are o față populară. Eu n-am ce să-i fac, este actor. Romică este ca un bec aprins în jurul căruia roiesc o mulțime de fluturi, îți dai seama ce s-ar întâmpla dacă s-ar stinge becul?”.

„Noi nu divorțăm, femei au mai fost, asta nu e prima. Ne creștem copiii, ne vedem de familie. Acum ce să fac, să-mi smulg părul din cap? Nu e o soluție. Sunt mândră că am un bărbat atât de irezistibil la 50 de ani, dacă doamna nu s-a mai putut abține până la cameră și a făcut-o pe plajă. Am un loc în inima lui pe care nu mi-l poate lua nimeni”, a mai adăugat soția Don Juan-ului autohton.

Până la urma urmei ce am făcut? Nu am făcut nimic rău nimănui. Copiii mi-i cresc, am grijă de ei, îi iubesc. Nu am avut discuții acasă pentru că am grijă de familie. Nicoleta nu mi-a spus nimic, are probleme mai importante, afaceri. Asta este viața mea și știu să o trăiesc! În schimb, Radu Mazăre mi-a dat un sms să mă felicite după ce a văzut pozele„, a spus Romică Țociu.