Neversea: Peste 150 de artiști din 20 de țări, la a patra ediție a festivalului

De: Ana Obretin / 21.06.2022, 16:00
Neversea: Peste 150 de artiști din 20 de țări, la a patra ediție a festivalului

Organizatorii Neversea au anunțat lineup-ul complet al festivalului organizat în perioada 7 – 10 iulie, format din peste 150 de artiști din mai mult de 20 țări, din Europa, SUA, America de Sud și Egipt. Evenimentul, care are loc pe o plajă de la malul Mării Negre, include artiști și DJ-i care aduc în România genuri, stiluri muzicale și culturi diferite de pe mapamond.

Rapperul fenomen Tyga este cap de afiș în această vară, la cea de-a patra ediție Neversea, și vine pe mainstage cu un concert special. DJ-ul și producătorul spaniol Danny Avila revine în iulie la malul mării cu un show electrizant. Lista DJ-ilor de pe mainstage este completată de Arias, DJ Dark & Mentol, Madeon (DJ Set), Manuel Riva și Partydul Kiss FM & WRS (Special Guest), potrivit unui comunicat remis Apropo de organizatori.

Tot pe scena principală vor urca și artiști români de top precum Delia, Carla’s Dreams, Smiley și The Motans. Trioul din emisiunea „One True Singer”, format din Rareș, Adi și Erika Isac, vine pentru prima oară în această vară la festivalul Neversea.

Programul pe zile va fi dezvăluit în curând. Până atunci, organizatorii anunță că printre artiștii naționali și internaționali care vor urca pe cea mai mare scenă a festivalului se numără: Alan Walker, Alesso, Alexandra Stan, Arias, Azteck, B Jones, Black Eyed Peas, Brennan Heart, Carla’s Dreams, Danny Avila, Delia, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Dark & Mentol, Don Diablo, KSHMR, Madeon DJ Set, Manuel Riva, NERVO, Nicky Romero, One True Singer (Rareș, Adi, Erika Isac), Parov Stelar, Partydul Kiss FM & WRS (Special Guest), Quintino, Smiley, Steve Aoki, Tchami, The Motans, Timmy Trumpet, Tujamo, Tyga, Ummet Ozcan, W&W și ZHU.

Fiecare scenă a festivalului Neversea are propriul concept și vine cu genuri muzicale diverse

Genurile variază de la techno, house, deep house, tech house, la chill, ambientale, tribale, rap, trap, hip-hop, trip-hop, dubstep, drum & bass și liquid.

Scena Temple este casa genului techno și tech house și găzduiește artiști în premieră precum Paul Kalkbrenner sau Amelie Lens. Pe această scenă vor mai urca Arapu, Cezar B2B Praslea, Jamie Jones, Mahony, Milo Spykers, Nina Kraviz, Priku, Raresh, Richy Ahmed, Sit și Sublee B2B Cap.

Fenomenul românesc de trap va fi prezent pe scena The Ark cu Ian, Yny Sebi, AlbertNbN, Arkanian x Arael x Zannidache, Oscar, Zo, Phunk B, Rava, Marko Glass ft. Bvcovia, Nane, Connect-R & Johny Romano. Tot aici se va auzi dubstep de la Borgore și DJ Shiver, și drum & bass și liquid de la Dirtyphonics, DJ Wicked și Netsky. Pe scena The Ark vor cânta și rapperul bbno$, care vine pentru prima oară la festivalul Neversea, și mulți alți artiști români printre care Culese din Cartier și Grasu XXL.

Scena Daydreaming, locul de unde fanii pot admira răsăriturile perfecte, îi aduce pe Audiofly, Christian Loffler, Day Dreamers (Marwan, Dub FX & Mr Woodnote), HVOB, Hernan Cattaneo, Hot Oasis, Kerala Dust, Lee Burridge, Marwan, Oliver Kolektzi, Sebastian Leger și mulți alții.

Pe scena Oasis urcă DJ români și internaționali apreciați din lumea tech house și deep house, printre care Claptone, Anna Tur, Kasia, Korolova, Le Twins, Ferreck Dawn, Moonsound, Pascal Junior, Paul Damixie, Rosario Internullo. Lista întreagă de artiști este disponibilă aici.

În festival vor exista și alte music spots și activări interactive ale partenerilor, zone instagramabile, fashion corners cu branduri românești, zone de make-up, hairstyle și tatuaje, dar și o zonă cu mâncare.

Fanii pot cumpăra bilete de o zi sau abonamente pentru cele 4 zile și 4 nopți de festival, online, de pe https://neversea.com/tickets/.

CITEȘTE ȘI: Neversea 2022: Alan Walker, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas, printre primii artiști anunțați

Foto: Neversea