New City Trends, o demonstratie de stil

Apropo.ro / 03.04.2006, 13:36
New City Trends, o demonstratie de stil
City Mall a gazduit un show exclusiv media care a prezentat cele mai noi tendinte din moda romaneasca in viziunea designerilor Irina Schrotter, Michael Spier, Mircea Barbulescu, a casei Tina R si a catorva designeri tineri, studenti ai anului III la Academia de Arta din Bucuresti, la clasa

City Mall a gazduit un show exclusiv media care a prezentat cele mai noi tendinte din moda romaneasca in viziunea designerilor Irina Schrotter, Michael Spier, Mircea Barbulescu, a casei Tina R si a catorva designeri tineri, studenti ai anului III la Academia de Arta din Bucuresti, la clasa profesoarei Ioana Avram.

Show-ul a adunat un numar mare de invitati, jurnalisti, fashion editori ai celor mai importante publicatii glossy romanesti, vedete si televiziuni, o prezenta cu atat mai impresionanta cu cat seara de joi ar fi putut parea una dedicata exclusiv fotbalului.

Publicul a descoperit pe rand stilul, altfel inconfundabil al lui Michael Spier, dinamismul marca Tina R, eleganta senzuala, dar cu accente agresive propusa de Mircea Barbulescu, mixajul stilistic extrem de feminin care poarta amprenta Irina Schrotter si nu in ultimul rind, colectia de-a dreptul avangardista a tinerilor designeri, care a fost o adevarata revelatie a serii.

Acesti tineri designeri isi vor face debutul oficial in mai, la Romanian Fashion Week. City Mall isi propune sa sprijine colectia lor si sa creeze un spatiu special dedicat tineriolor designeri, unicul de acest fel din Bucuresti.

Acest spectacol de moda a avut un maestru de ceremonii pe masura, un fashion icon autentic. Loredana Groza, gazda serii, si-a facut intrarea in scena pe cel mai recent hit al sau, Vreau toata noaptea, si a sustinut un adevarat specatcol, cintand, prezentand si defiland ca manechin al propriei sale linii vestimentare. Loredana a schimbat de-a lungul evenimentului cinci tinute.

Dupa incheierea spectacolului propriu-zis, barmanul Costin Tarsoaga, recent intors de la Campionatul de bartending de la Las Vegas, a oferit invitatilor un bar show.

New City Trends face parte din seria de evenimente pe care City Mall si Best Management Model le vor realiza in parteneriat de-a lungul acestui an. Acest prim eveniment a reprezentat un inceput spectaculos, prin intermediul caruia City Mall devine un spatiu de expresie si prezentare a celor mai recente linii de forta ale modei romanesti, lansind astfel conceptul de City Mall Fashion.