„New in town/Nou-venita in oras” din 30 ianuarie la cinema

Apropo.ro / 28.01.2009, 12:00
Renee Zellweger revine pe marile ecrane in cea mai aventuroasa comedie romantica a sezonului, "New in Town".

Renee Zellweger revine pe marile ecrane in cea mai aventuroasa comedie romantica a sezonului, "Nou-venita in oras/ New in Town", un film care de vineri va avea premiera in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema City din Cluj, Bacau si Timisoara.

Castigatoare a Premiului Oscar pentru "Cea mai buna actrita, intr-un rol secundar", gratie interpretarii sale din Cold Mountain, Renee Zellweger este considerata una dintre cele mai promitatoare actrite ale generatiei sale.

In interpretarea incapatanatei Lucy Hill, o femeie de afaceri extrem de hotarata sa lupte cu temperaturile de sub zero grade si o comunitate pe cat de restransa pe atat de furioasa pe noile reguli pe care ea a venit sa le implementeze.

De la moda new-yorkeza, la temperaturile de sub zero grade, atat Lucy cat si gardeboba sa, trebuie acum sa se confrunte cu greutatile vietii la tara. "Lucy este tenace, determinata si increzatoare in propriile-i forte, o femeie de afaceri realizata", explica Renee Zellweger. "Ea locuieste in Miami si se trezeste transferata la sucursala din Minesotta a companiei, unde trebuie sa faca restructurari majore. Ajunsa acolo, Lucy se trezeste ca un peste pe uscat, neasteptandu-se sa fie impresioanata de farmecul local sau cel al vreunui localnic".

Renée Zellweger revine din 30 ianuarie in cinematografe in cea mai asteptata comedie romantica a sezonului, "Nou-venita in oras/ New in Town", un film distribuit de MediaPro Distribution.

 

 

 

new in town

Foto: newintownmovie.com

Â