New York a decis să anuleze premieră filmului „The Interview” după ameninţările Coreei de Nord (Video)

Apropo.ro / 17.12.2014, 13:51
 New York a decis să anuleze premieră filmului
TMZ a publicat în această dimineaţă ştirea că distributorii de film din New York au decis să anuleze premieră filmului "The Interview" din cauza ameninţărilor profilerate de oficialii din Coreea de Nord.
După ce Coreea de Nord a ameninţat cu represalii de tipul celor din 11 septembrie 2011 în cazul în care studiourile Sony Pictures vor lansa filmul „The Interview”, distribuitorii de film din New York au decis să anuleze premiera oficială a filmului. Cu toate acestea, reprezentanţii de la Departamentul de Securitate al Statelor Unite ale Americii au declarat că nu găsesc aceste ameninţări credibile. 
  
Această este a două premieră ratată, după cea din Los Angeles când nu s-a mai organizat „covorul roşu”, aşa cum era obiceiul. Mai mult, cei de la Sony Pictures le dau voie proprietarilor de cinema-uri din Statele Unite să hotărască dacă vor să difuzeze filmul sau nu. 
  
Vă reamintim că filmul „The Interview” îl are în prim plan pe preşedintele Coreei de Nord, Kim Jong-un, care – conformul scenariului – trebuie să fie lichidat de către doi americani, interpretaţi de James Franco şi Seth Rogen.