NEXT LEVEL pentru Inna: românca a lansat un single cu Pitbull

De: Cătălina Matei / 03.07.2014, 09:17
NEXT LEVEL pentru Inna: românca a lansat un single cu Pitbull
După ce a realizat featuring-uri cu diverşi artişti internaţionali, Pitubll loveşte şi în România. Mai precis, Inna este cea care beneficiază de o colaborare strânsă cu celebrul rapper american. Cei doi tocmai au lansat single-ul ” Good Time” şi este extras de pe noul album “Soy LatINNA”, dedicat în special fanilor din Mexic ai artistei.

Noul ei single al Innei este a doua piesă lansată împreună cu noua casă de discuri Atlantic Records cu care cântăreaţa a semnat la începutul acestui an, după “Cola Song” featuring J Balvin.

Foto: inna.ro

“Good Time” este una dintre cele mai aşteptate piese ale artistei, mai ales datorită colaborării cu renumitul artist Pitbull. Producătorii acestei piese sunt Wallpaper şi Axident, aceeaşi echipă care a produs “Talk Dirty” (Jason Derulo feat. 2Chainz) şi “Wiggle Wiggle” (Jason Derulo feat. Snoop Dogg), iar songwriterii sunt Thomas Troelsen (a scris piesa “Marabou” a Antoniei şi “More than Friends” – Inna feat. Daddy Yankee), J. Hart şi Pitbull.

“Good Time” s-a lansat cu lyrics video care a fost filmat în Bucureşti de Bogdan Daragiu – regizor şi DoP (Inna – “Spre mare”, Inna – Rock the Roof Venice Beach, Sasha Lopez feat. Ale Blake & Broono – “Kiss You). Bogdan Daragiu a lucrat împreună cu John Perez, cu care Inna a mai colaborat şi pentru „Endless”, „WOW” sau „Cola Song”. John Perez este cunoscut pentru colaborările sale cu alţi artişti internaţionali precum Rihanna, Jay-Z, Shakira, Lady Gaga sau Beyonce.

Cel care semnează coregrafia este Cristian Miron, unul dintre cei mai tineri şi talentaţi dansatori şi coregrafi din România, care face parte din echipa de dansatori a Innei.

În România, Inna a lansat de curând videoclipul piesei “Strigă”, colaborarea artistei cu Puya.