“Next Star”: Află cine merge în Marea finală – FOTO

De: Cătălina Matei / 23.09.2016, 14:34
“Next Star”: Află cine merge în Marea finală - FOTO
Copiii au făcut spectacol, joi seara, la “Next Star”, cu demonstraţii de beatbox, acrobaţii pe cal, muzică, dans şi acro dance (o combinaţte de balet şi gimnastică ritmică). Deşi copiii s-au prezentat în concurs extrem de bine pregătiţi, juraţii Pepe, CRBL, Alina Eremia şi Dorian Popa au fost mai exigenţi ca niciodată.

Cu toată rigurozitatea de care juraţii au dat dovadă, CRBL a acordat joi seara primul trofeu Golden Star al sezonului, Yasminei Butilă, o fetiţă de zece ani din Bistriţa, care l-a lăsat fără cuvinte cu o demonstraţie de acro dance, trimiţând-o astfel direct în Marea finală. Pentru cei care nu ştiu, în acest sezon fiecare jurat are dreptul să trimită direct în finală câte un concurent care l-a uimit cu talentul extraordinar de care dispune.

Astfel, Pepe, Alina, Dorian şi CRBL au pe masă câte un trofeu Golden Star pe care îl pot folosi o singură dată în acest sezon, oferindu-l acelui participant care îi va impresiona în mod deosebit. Cum CRBL a acordat aseară Golden Star-ul său, rămâne de văzut cui vor reveni celelalte trei trofee.

Ediţia de joia aceasta l-a desemnat câştigător pe Eduard Ungureanu, un copil de 12 ani, din Braşov, care a interpretat dumnezeieşte hit-ul ”Mamma Knows Best”, al inconfundabilei Jessie J. Momentul său a fost apreciat deopotrivă de cei patru juraţi, care l-au trimis astfel în Marea Finală a celui de-al şaptelea sezon.

Cine sunt următorii copii talentaţi care vor intra în competiţie, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi joi, 29 septembrie, ora 20.30, în următoarea ediţie “Next Star”.