Next Star: Andreea Cucu (12 ani), câştigătoare cu un numãr de roast

De: Cristiana Trifu / 20.08.2018, 11:09
Next Star: Andreea Cucu (12 ani), câştigătoare cu un numãr de roast
Sâmbãtã seara, Andreea Cucu (12 ani), din localitatea Schitu Duca, judeţul Iaşi, a câştigat cea de-a zecea ediţie “Next Star” şi s-a calificat în Marea finală a sezonului, programată pe 1 septembrie. Andreea a susţinut un număr de roast şi a făcut glume pe seama celor trei juraţi ai show-ului, Pepe, Lidia Buble şi Dorian Popa, a prezentatorului Dan Negru, dar şi a co-prezentatorului Şerban Copoţ.

“A câştigat Andreea după ce a râs de toată lumea. Ne-a miştocărit pe toţi şi, ironia sorţii, noi am scos-o câştigătoare! Asta înseamnă că ştim de glumă. Bravo, Andreea, eşti foarte bună! Felicitări!”, spune Pepe.
La rândul ei, câştigătoarea serii a fost luată prin surprindere de decizia juriului. “Mă simt extrem de bine. Dar nu mă aşteptam ca, dintre atâţia copii talentaţi, să fiu chiar eu câştigătoarea. Mă bucur enorm. Nu vă pot descrie cât de mult mă bucur”, spune Andreea.

În ultima ediţie “Next Star” dinaintea celor două finale, de popularitate şi a Marii Finale, cei mai talentaţi copii au venit în faţa juriului cu momente artistice dintre cele mai diverse: de la dans grecesc, roast şi acrodance, la demonstraţie de trucuri şi un număr cu beţe muzicale. 
Gala a avut şi o invitată specială, Giorgia Greco (11 ani), din Milano, Italia. Fetiţa, un exemplu de ambiţie, curaj, determinare şi perseverenţă, este campioană naţională a Italiei la gimnastică ritmică, în condiţiile în care, acum patru ani, şi-a pierdut un picior. Giorgia i-a impresionat pe juraţi cu momentul ei artistic şi cu emoţionanta sa poveste de viaţă. Pentru că visul ei era să urce pe un cal, echipa “Next Star” i-a oferit această posibilitate, chiar în ziua filmării. De asemenea, mica sportiva a primit şi un trofeu din partea juriului “Next Star” România.