Next Star: Ce decizie îndrăzneaţă a luat CRBL

De: Cătălina Matei / 19.10.2016, 11:20
Next Star: Ce decizie îndrăzneaţă a luat CRBL
Joi, 20 octombrie, de la ora 20.30, la “Next Star”, vine Mihai, un puşti care promovează sportul urban şi, în special, rolele agresive. Mihai, căruia mama sa i-a pus patinele cu rotile în picioare - ea însăşi fiind o mare amatoare a mersului pe role, căci aşa se deplasează la serviciu -, le mărturiseşte juraţilor că este un autodidact şi că îşi doreşte ca anul viitor să urce pe podium, în Olanda, la cel mai mare concurs de role.

Demonstraţia pe care el o va face pentru “Next Star” îl va determina pe CRBL să-şi dorească să înveţe să folosească rolele agresive. “Tu mă înveţi Kendama (n.n. un joc de îndemânare de origine japoneză, pe care CRBL îl practică), iar eu te învăţ să te dai cu rolele”, îi propune Mihai.  Iar CRBL nu doar că este de acord, ci incepe să dea sfoară în ţară că este foarte interesat de “o pereche de role agresive, măsura 44”.

Cum vor aprecia ceilalţi trei juraţi, Alina Eremia, Pepe şi Dorian Popa, demonstraţia lui Mihai, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 20 octombrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie a emisiunii “Next Star”, prezentata de Dan Negru.