„Next Star” îşi alege câştigătorul. Trofeul de 20.000 de euro va fi înmânat de handbalista Cristina Neagu

De: Cristiana Trifu / 31.08.2018, 10:50

„Next Star” îşi alege câştigătorul. Trofeul de 20.000 de euro va fi înmânat de handbalista Cristina Neagu
Show-ul prezentat de Dan Negru îşi alege sâmbătă, 1 septembrie, de la ora 20.00, cel de-al nouălea câştigător, în Marea Finală “Next Star”. Cei mai buni şi talentaţi concurenţi ai actualului sezon vor intra în competiţie cu şanse egale la Trofeul “Next Star” în valoare de 20.000 de euro, într-o gală de zile mari prezentată de Dan Negru şi jurizată de Lidia Buble, Pepe şi Dorian Popa.

Unul singur dintre cele 15 nume care excelează la contorsionism şi musical, la balet, percuţie, roast şi rezolvarea cubului Rubik, la umor, muzică şi calcul japonez va fi cel de-al nouălea “Next Star”. Trofeul în valoare de 20.000 de euro îi va fi înmânat câştigătorului de Cristina Neagu, căpitanul echipei de handbal a României şi singura handbalistă din istoria acestui sport desemnată de trei ori, în anii 2010, 2015 si 2016, cea mai bună jucătoare de handbal din lume.

“”Next Star” a devenit cel mai longeviv şi performant show cu copii de prime-time din România. Toate episoadele “Next Star” din sezonul acesta au fost lider de piaţă pe cel puţin un target de audienţă. Multumim!”, spune Dan Negru, prezentatorul show-ului.
Pentru că ediţiile acestui sezon au fost puternice, cu mulţi copii talentaţi, în marea finală de sâmbătă vor intra, pe lângă câştigătorii celor zece ediţii, dar şi de cei trei deţinători ai Golden Star-urilor acordate de juraţi, încă doi concurenţi salvaţi de juraţii Lidia Buble şi Dorian Popa.

Aşadar, sâmbătă, în Marea Finală “Next Star”, Anastasia Ciobanu (8 ani), din Bacău, Andreea Bucur (13 ani), din Bucureşti, corul Bravissimo, format din 45 de copii, cu vârsta cuprinsă între 5 şi 14 ani, din Bucureşti, ACS Double D, format din 24 de fete, cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12 ani, din Bucureşti, Maria (10 ani) şi Anelin (11 ani) din Bucureşti, Melani Şerban (11 ani) din Braşov, Andra Neţoi (10 ani) din com. Obârşia, jud. Olt, Olimpia Carauleanu (11 ani) din Constanţa, Nicholas Butacu (10 ani) din Bucureşti, Andreea Cucu (12 ani), din localitatea Schitu Duca, jud. Iaşi, Bianca Purice (8 ani) din Bucureşti, Alexia Fierbinţeanu (12 ani) din Bucureşti, Mihai Dobre (8 ani) din Bucureşti, Astrid Muthu (12 ani) din Oradea şi Anda Priboi (11 ani) din Bacău vor încerca să-i impresioneze pe juraţii Lidia Buble, Pepe şi Dorian Popa cu talentul lor excepţional. Ca de obicei pe parcursul acestui sezon, şi de această dată Şerban Copoţ va fi alături de micii concurenţi, în culise, cu sfaturi şi încurajări.
Cine va fi cel de-al nouălea “Next Star”, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 1 septembrie, de la ora 20.00, în marea finală prezentată de Dan Negru.


 

Tags: