“Next Star” revine cu cel de-al nouălea sezon

Apropo.ro / 04.06.2018, 13:08
“Next Star” revine cu cel de-al nouălea sezon
„Next Star”, talent-show-ul prezentat de Dan Negru, revine cu un nou şi spectaculos sezon, sâmbătă, 16 iunie, de la ora 20.00, la Antena 1. “Noul sezon Next Star va fi "wow". Spun asta, pentru că văd ce copii senzaţionali au venit la casting. Iar echipa a descoperit prin ţară mulţi alţi copii cu talente inedite”, spune Dana Mladin, producătorul emisiunii.

Cel de-al nouălea sezon “Next Star” vine cu noutăţi în privinţa juraţilor, căci la masa juriului vor lua loc de această dată doar trei personalităţi: Lidia Buble, Pepe şi Dorian Popa. Şi cu un co-prezentator, Şerban Copoţ, care va fi un fel de „stăpân al culiselor”.

“Avem o formula nouă, de trei juraţi, ceea ce schimbă un pic şi sistemul de votare. Cei trei sunt Pepe, veteranul “Next Star”, sub ochii căruia au crescut mai multe generaţii de copii talentaţi, Dorian Popa, la fel de exuberant, dar exigent când e cazul, şi Lidia Buble, pe care abia o aşteptăm pe platou.
Şerban este omul care îi va descoase pe copii în culise, este cel care va simţi cel mai bine pulsul părinţilor şi care va trăi alături de ei emoţia fiecărui număr artistic. Cu siguranţă, Şerban va genera şi multe momente… neprevăzute”, mai spune Dana Mladin.

La rândul său, Dan Negru, prezentatorul show-ului, este nerăbdător să aducă în faţa publicului cei mai talentaţi copii din România.
“Îmi plac performanţele de longevitate. „Next Star” a devenit cel mai longeviv kids show din istoria tv din România, împlineşte 5 ani şi sper să-i fac şi majoratul, asemenea Revelionului”, spune acesta.
Cine sunt primii copii talentaţi care vor intra în competiţie, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, sâmbătă, 16 iunie, în prima ediţie a noului sezon “Next Star”.