Next Star: Riana i-a cucerit pe toţi cu o voce de excepţie!

De: Cătălina Matei / 17.02.2017, 12:57
Next Star: Riana i-a cucerit pe toţi cu o voce de excepţie!
Riana i-a impresionat pe jurati si public cu vocea ei exceptionala si, in concurs, l-a avut ca mentor pe Dorian Popa. Fetita mosteneste talentul artistic de la tatal ei, inginer de sunet care, sezonul trecut, si-a demonstrat calitatile vocale in fata juriului "X Factor".

Joi, în prima ediţie a celui de-al optulea sezon “Next Star”, opt concurenţi talentaţi au venit în faţa juraţilor Alina Eremia, Pepe, CRBL si Dorian Popa cu numere artistice dintre cele mai diverse: de la experimente chimice de laborator la numere de magie, de la demonstraţie de speed stacks (activitate sportivă cu pahare speciale) la muzică gospel sau executată la pian şi harpă laser. Fiecare dintre concurenţi a avut ca mentor câte un jurat, care le-a fost antrenor şi sfătuitor. De altfel, aceasta regula se va pastra in fiecare editie a acestui sezon. Astfel, “lupta” devine mai aprigă ca niciodată atât pe scena show-ului, cât şi… la masa juriului, pentru că fiecare dintre cei patru juraţi va încerca să-şi convingă colegii, dar şi publicul, că “ucenicul” său este cel mai bun, că merită să meargă mai departe şi, de ce nu, că poate fi cel de-al optulea “Next Star”.

De asemenea, pe scena de la Next Star au urcat joi seara doua familii. Si asta pentru ca, din acest sezon, pot participa si concurenti alaturi de intreaga lor familie, pentru a demonstra ca talentul se transmite din tata in fiu. Juraţii jurizeaza însă doar copilul, şi nu întreaga sa familie. Astfel, in debutul noul sezon, pe scena a urcat alaturi de familia sa cel mai tanar concurent din istoria „Next Star”: Alin, in varsta de un an si zece luni. Impreuna cu mama, tata si sora lui au prezentat in fata juratilor o demonstratie de speed stacks.

Momentul special de deschidere a noului sezon a fost susţinut de cei şapte câştigători “Next Star”. Omar, Vanessa, Rose-Marie, Isabella, Andreea şi Yasmina au urcat impreuna pe scena, in timp ce pe ecrane, in platou, s-au difuzat imagini cu Emily, fetiţa din Ucraina care a câştigat cel de-al cincilea sezon.