Neylini îşi promovează noul single cu tricouri imprimate

De: Cătălina Matei / 17.06.2014, 09:35
Neylini îşi promovează noul single cu tricouri imprimate
Cu ocazia lansării celui mai nou single al său, “Anotimpuri”, Neylini şi-a pregătit ţinute de scena noi şi spectaculoase, unice în România, create special pentru ea.

”Piesa vorbeşte despre iubirea dintre două persoane, care trece cu bine peste anotimpuri, aşa că am vrut ca ţinutele pe care le port perioada aceasta să fie foarte speciale. Ana şi Vera, creatoarele brand-ului MoGaina, au găsit soluţia ideală: mi-au pictat toate cele patru anotimpuri pe o serie limitată de tricouri, create special pentru promovarea noului single. Outfit-urile reprezintă nu doar stări ale vremii, ci şi stări sufleteşti pe  care le trăiesc pe parcursul piesei, iar aceasta combinaţie de culori şi sentimente mă face să mă simt sexy şi încrezătoare pe scenă! Le mulţumesc mult fetelor pentru ajutorul pe care mi-l acordă şi pentru că vin tot timpul cu idei originale!”, a spus Neylini.

Şi cele două creatoare de modă, Ana Novic şi Vera Holostenscu, au fost foarte încântate de colaboarea cu artistă. “Piesa ne-a inspirat să facem aceste tricouri cu tema ‘Anotimpuri’. Suntem convinse că pot deveni un trademark pentru toate tinerele îndrăgostite. Cu siguranţă fiecare dintre ele are un anotimp preferat, în care a început o poveste specială de iubire, şi ce poate fi mai frumos decât să ai o ţinută pictată manual, care să îţi amintească mereu de un moment special din viaţa ta?”, au spus cele două.

Puteţi asculta aici noul single Neylini – “Anotimpuri”.