Neylini urăşte ziua de 1 martie!

Apropo.ro / 01.03.2013, 07:00
Neylini urăşte ziua de 1 martie!
Chiar dacă astăzi, de 1 martie, ar trebui să se bucure de venirea primăverii şi de cadourile primite de la persoanele dragi, Neylini are sufletul trist. În urmă cu trei ani, cântăreaţa a trecut printr-un moment extrem de trist şi deprimant, după ce a încetat din viaţă cineva drag.

„Ziua de 1 martie îmi trezeşte amintiri tulburătoare mie. Din păcate, acum trei ani, în 2010, a murit o fiinţă pe care am iubit-o mult de tot: câinele meu. Îl chema Papy şi era un Yorkshire pur şi simplu adorabil. Ani de zile a fost lângă mine şi mi-a adus multă fericire. Câteva săptămâni bune a fost foarte bolnavă, iar pe data de 1 martie a murit. Am plâns mult în acea zi”, a mărturisit cântăreaţa.

Neylini

Neylini încearcă să uite acel episod din viaţa ei şi încearcă să respecte tradiţia românească de 1 martie de a împărţi mărtişoare.
„Eu iubesc enorm câinii, însă de atunci nu am mai putut să îmi iau alt câine. Voi încerca să mă bucur de această frumoasă zi, să împart mărtişoare prietenelor mele şi încet-încet voi uita”, a adăugat solista.