Ni se da SUV

Apropo.ro / 24.03.2006, 18:30
Ni se da SUV
Elvetia este, in general, o tara aproape inerta, in care musca zboara doar daca are aprobare de la turnul de control, iar iarba se inclina in fata vantului doar cu ordin de la guvernul cantonal si neaparat in ritmul fermentatiei celebrelor casuri locale. Salonul de la Geneva se vrea

Elvetia este, in general, o tara aproape inerta, in care musca zboara doar daca are aprobare de la turnul de control, iar iarba se inclina in fata vantului doar cu ordin de la guvernul cantonal si neaparat in ritmul fermentatiei celebrelor casuri locale.

Salonul de la Geneva se vrea unul aparte, elitist, elegant si mignon, un spatiu unde in general concept-car-urile sunt mai rare, capul de afis tinandu-l modelele gata de start.

Dacia este o marca populara, insa cu tendinte de mondializare rapida, cu precadere in tarile in curs de dezvoltare, unde inca gusturile n-au ajuns pe culmile rafinamentului, asa ca in prima faza nu am acordat mare atentie panzei ce acoperea silueta SUV-iana la standul marcii de la salonul cantonal.

Simtind insa tensiune in aer (Tariceanu, Vladescu, Nastase-tenismanul nuÂ…), m-am postat cuminte intr-un loc favorabil si am asteptat sa cada panza. Si a cazut, concomitent cu falca mea, pe care, un moment, nu am mai putut-o controla. O Dacie, asta? In fata mea aparuse un show-car extrem de atragator, de tineresc, de aventurier, de bine echilibrat, de chipes chiar! Oauu, mi-am zis, in fine tinerii or sa cumpere iar Dacia, nu doar dÂ’aia ca e foarte ieftina, ci si pentru ca or sa se identifice cu produsul, or sa se simta atrasi de acesta. Imediat, insa, mi-am dat seama ca tocmai aici va fi problema. Romanii privesc pentru prima oara cu interes REAL un show-car.

Citeste mai mult in ProMotor

Tags: