Nici Jessica Alba nu mai este ce-a fost

De: Dragos Tanase / 08.01.2008, 13:26
Desi e cunoscuta ca sex simbol la Hollywood, Jessica Alba isi surprinde fanii cu un rol de nevasta iubitoare, in thriller-ul "Sub anestezie".

Cu toate ca este cunoscuta drept sex simbol la Hollywood, Jessica Alba isi surprinde fanii cu interpretarea unui rol de nevasta iubitoare, in thriller-ul psihologic “Sub anestezie/Awake.

In viata reala, actrita este logodita cu producatorul Cash Warren, dar in film il are ca partener pe Hayden Christensen.

Productia trateaza un eveniment inspaimantator: o interventie chirurgicala a carui pacient, desi “Sub anestezie”, ramane treaz pe toata durata operatiei.

Cu toate ca este paralizat fizic, Clay ramane in permanenta treaz, pe toata durata operatiei pe inima, timp in care trece printr-o stare cunoscuta in termeni medicali sub denumirea de “constienta anestezica”.

Simte tot ce fac doctorii si are impresia ca e suspendat intr-un cosmar. Aude conversatiile si isi da seama ca n-ar trebui sa se mai trezeasca niciodata din aceasta operatie…

Intreaga drama a tanarului Clay este constant raportata la situatia sotiei sale Sam (Jessica Alba), care trebuie sa se descurce in fata unor decizii importante, purtandu-si pe umeri propria drama.

Alba a fost nominalizata la Globul de Aur, pentru rolul sau din Dark Angel (2000) si este cunoscuta spectatorilor in special din filmele “Good Luck Chuck”, “Fantastic Four” si “Sin City”.

De vineri, 11 ianuarie, filmul poate vi vazut in cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex, Victoria (Cluj) si Lotus (Oradea).