Nici nu stii ce sa mai crezi: zaharul ajuta la slabit!

De: Dragos Tanase / 11.02.2008, 18:43
Nici nu stii ce sa mai crezi: zaharul ajuta la slabit!
Indulcitorii artificiali, care contin putine calorii, ingrasa mai mult decat zaharul, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii americani.

Indulcitorii artificiali, care contin putine calorii, ingrasa mai mult decat zaharul, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii americani, publicat in Behavioral Neuroscience.

Desi majoritatea curelor de slabire au ca regula utilizarea indulcitorilor artificiali, cercetatorii americani spun ca zaharul ar fi mai bun, informeaza dailymail.co.uk.

Explicatia ar fi ca gustul dulce comanda organismului sa se pregateasca pentru o cantitate mare de calorii.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

Diete de vedete

Si vedetele au probleme cu kilogramele. Poate chiar mai multe decat fetele simple din popor. Roluri, in diferite filme, care le impun sa adauge 10 kilograme si apoi sa slabeasca alte 20, aparitii skinny pe catwalk sau pur si simplu aparitii in public si alte o mie de motive pentru care o vedeta trebuie sa arate impecabil. Iar kilogramele in plus nu au ce cauta aici si vedetele opteaza pentru diferite diete pe care le-au impartasit celor interesati, pe handbag.com

De exemplu, Kate Moss, dupa nasterea fetitei ei Lila Grace, s-a retras in Thailanda ca sa-si recapete silueta si a renuntat la micul dejun copios si la painea prajita.

Victoria Beckham a revenit la silueta ideala dupa fiecare sarcina, apeland la dietele cu creveti, bogati in proteine.

Kate Winslet a slabit inlocuind carnea rosie si laptele cu turte de ovaz si castraveti.