Nici o iarna fara colindele lui Fuego!

Apropo.ro / 11.11.2013, 08:00
Nici o iarna fara colindele lui Fuego!
Artistul porneste la colindat prin tara cu turneul „Din lumina unui Craciun” !
Un Craciun fara colindele pe care Fuego le canta in stilul sau inconfundabil ar fi lipsit de farmec si poate mai sarac, caci de vreo 10 ani, artistul a devenit un simbol pentru sarbatorile de iarna.
Astfel, si in acest an, porneste la drum prin tara, intr-un turneu-eveniment, ce va poposi in 17 orase mari ale tarii, aducand in sufletele si in viata romanilor care vor merge la concertele sale, spiritul sarbatorilor, un fragment de Romania, muzica de calitate, liniste si impacare cu sine.
 
„ Din lumina unui Craciun ” este titlul turneului care va veni cu o schimbare pentru Paul Surugiu. Daca in anii trecuti artistul era acompaniat de band-ul sau, in acest an, pe scena, i se alatura o orchestra de virtuosi instrumentisti, care vor da glas colindelor si cantecelor de Craciun deja consacrate ale interpretului, precum si pieselor noi, surprizele acestui turneu, proaspat compuse de Fuego. Cele din urma vor fi incluse pe albumul „ Din lumina unui Craciun ”, ce va fi lansat in aceste spectacole.
Atat albumul cat si spectacolele din turneu sunt povesti despre Craciun, despre muzica acestuia, despre tot ce se intampla bun si frumos in acest timp, care ne face sa ne gandim putin la noi, la cei din jurul nostru si ne determina sa daruim.
Descris ca fiind „ o radiografie sonora a iernii ”, turneul de colinde a lui Fuego va fi un adevarat show de lumina si sunet, cu surprize inedite, cu provocari, cu muzica live si colinde dintre cele mai sensibile.
 
 
In exclusivitate pentru PRO TV MAGAZIN, Fuego afirma: „In acest an, vreau sa fac ceva diferit. Alaturi de orchestra minunata care ma va acompania, vom crea un Craciun in fiecare sala de spectacol, vom trece prin mai multe stari. In doua ore, ne vom aduce aminte de copilarie, vom celebra Nasterea Mantuitorului, vom descoperi ce vine din lumina unui Craciun, vom canta, vom invata sa daruim si sa pretuim, cu mai multa constiinciozitate, viata. Va promit un regal muzical de sarbatoare !
Mai mult ca oricand, a povesti lumina din preajma Craciunului e pentru mine o onoare, aceea de a fi partas, involuntar, la traditia prin care voi, cei ce ascultati muzica mea, si veti veni in sala de spectacol, primiţi simbolul sarbatorii ! ”
 
Iata asadar unde il veti putea urmari pe Fuego, in cadrul acestui turneu: 7 decembrie, ora 19:00 – Targoviste (Casa de Cultura a Sindicatelor), 8 decembrie, ora 19:00 – Constanta (Casa de Cultură a Sindicatelor); 9 decembrie, ora 19:00 – Galati (Teatrul Muzical „Nae Leonard”); 10 decembrie, ora 19:00 – Iasi (Teatrul National „Vasile Alecsandri”); 11 decembrie, ora 19:00 – Barlad (Teatrul Victor Ion Popa), 12 decembrie, ora 19:00 – Adjud (Casa de Cultură “Tudor Vornicu”); 13 decembrie, ora 19:00 – Focsani (Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia”); 14 decembrie, ora 19:00 – Bacau (Teatrul Municipal ” Bacovia „); 15 decembrie, ora 19:00 – Piatra Neamt (Casa de Cultură a Sindicatelor); 16 decembrie, ora 18:00 – Sibiu ( Filarmonica de Stat – Sala Thalia )
17 decembrie, ora 19.00 – Arad ( spectacol in aer liber, in fata Primariei ), 18 decembrie, ora 19:00 – Timisoara (Opera Nationala Romana Timisoara); 19 decembrie, ora 19:00 – Oradea ( Casa de Cultura a Sindicatelor ), 20 decembrie, ora 19:00 – Cluj ( Casa de Cultura a Studentilor ), 21 decembrie, ora 19:00 – Brasov (Casa de Cultură, Sala Reduta); 22 decembrie, ora 19:00 – Ploiesti (Casa de Cultură a Sindicatelor); 23 decembrie, ora 19:30 – BUCURESTI ( Palatul National al Copiilor Bucuresti ).
            Biletele se pot procura de la casele de bilete ale fiecarei sali de spectacol.