Nicio surpriză: Victor Slav divorțează de Bianca

Apropo.ro / 08.01.2014, 12:30
Nu a luat pe nimeni prin surprindere anunțul lui Victor Slav că vrea să divorțeze de Bianca Drăgușanu.

S-a zvonit despre mariajul dintre Victor Slav și Bianca Drăgușanu, „nunta anului 2013”, că a făst făcută cu contrat și că fiecare mire a luat câte 10.000 de euro, plus o nuntă de vis gratuită. Cei doi au dezmințit fiecare știre referitoare la divorțul lor și au continuat să pozeze într-un cuplu extrem de fericit.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Semne concrete ale separării lor au început să apară după Revelion, când, după cum susține Victor Slav, Bianca Drăgușanu a plecat de acasă și nu i-a mai răspuns la telefon.

Bianca plecase la Paris unde s-a întâlnit cu fosta ei iubire, Adrian Cristea.

Bianca si Victor

Soția mea a plecat de acasă joi seara, după Revelion, și nu mi-a mai răspuns la telefon. Am tras concluzia că e cu cineva și că nu poate vorbi. Am fost îngrijorat, dar mi-am dat seama că este bine după ce am văzut că postează poze cu noi pe o rețea de socializare. Îmi doresc în continuare o familie unită, copii ca orice om normal, dar se pare că eu cu ea nu pot construi aceste lucruri. Bianca este viitoarea mea fostă soție. I-am spus și ei la telefon că vreau să divoțăm. Sigur, știu multe lucruri care pot ține prima pagină a ziarelor, dar nu voi spune nimic. Este decizia mea„, a declarat Victor Slav La Măruță.

Victor si Bianca

Bianca spune că nu caută scuze pentru ce s-a întâmplat între ei, mai ales că de-a lungul scurtei lor relații au avut mai multe pauze. „Între noi doi, problema nu e de patru zile. Am avut probleme de comunicare. Am ajuns la concluzia că e un om mult prea bun pentru mine. Orice face el acum, e îndreptățit. Eu îl iubesc. Dacă aș fi vrut să am vreo scuză, puteam să o invoc, eu nu am fost singură acolo. Poate e bine pentru noi ce se întâmplă acum, că a fost într-un context. Pe parcursul acestei relații au existat divergențe, noi decât să ne certăm, am hotărâm să luăm pauze în care să nu ne vorbim, în care eu am plecat la Dubai, la Paris, nu ne-am vorbit. Nu contează dacă m-a înșelat, contează ce am făcut eu„, a spus Bianca.

Dragusanu Slav

Bianca și Victor s-au căsătorit la sfârșitul lunii septembrie 2013

Nu mai locuiam cu Victor de multă vreme. M-am simțit abandonată în propria viață, am încercat să mă răzbun. Nu caut justificări. Nu mă mai așteptam să vină de Revelion. Am conștientizat când aterizat, atunci am avut regrete. M-am trezit și mi-am dat seama ce făceam„, a explicat Bianca la „Un show păcătos”.

Realizatorul de televiziune Dan Capatos a mărturisit că Bianca i-a confirmat despărțirea de soțul ei, Victor Slav: „A spus că-și reproșează că i-a dat apă la moară lui Adi Cristea și că a continuat flirturile cu el, nevinovate din punctul ei de vedere. Vinovate din punctul nostru de vedere. În baza acestor discuții s-au întâlnit la Paris, sperând că Victor n-o să afle„.

Îmi asum tot ce-am făcut. Nu mă loviți cu picioarele, sunt în cădere liberă. Sunt îngenuncheată în propria viață, sunt la un pas să pierd un om pe care îl iubesc și nu vreau să-l pierd„, spune Bianca.

Dragusanu

Nu trebuie să mă justific în fața poporului, îmi asum ceea ce fac. Nu sunt dispusă să răspund la întrebarea «de ce?». Sunt convinsă că pot să-mi salvez căsnicia„, a mai adăugat Drăgușanu.

„Bianca este iubirea vieții mele. A fost, este și va rămâne o persoană extraordinar de importantă pentru mine. Mă văd doar alături de ea”, a declarat Adrian Cristea.

Bianca si Adrian

Bianca și Adrian Cristea

Bianca Drăgușanu dezmite în continuare că relația și nunta ei cu Victor Slav ar face parte dintr-un scenariu bine pus la punct, cu contract.