Nick Cannon s-a răzgândit şi vrea o parte din banii lui Mariah Carey

Apropo.ro / 26.01.2015, 13:00
Nick Cannon s-a răzgândit şi vrea o parte din banii lui Mariah Carey
Fostul soţ al cântăreţei Mariah Carey a ajuns din nou pe prima pagină a ziarelor din Statele Unite după ce şi-a făcut cunoscută intenţia de a-i cere fostei soţii o parte din câştigurile rezultate în urmă încheierii unui deal cu o companie din Las Vegas.
„Când n-ai noroc în dragoste, n-ai!”, asta zice o vorba românească. Mariah Carey (44 ani) pare să fie urmărită de ghinion în ultima vreme, mai ales, că de când s-a despărţit de soţul ei, Nick Cannon (34 ani), se află tot mai des în centru atenţiei. Ultima dintre aceste apariţii se datorează declaraţiilor lui Nick Cannon, care susţine că datorită lui s-a făcut deal-ul muzical din Las Vegas şi din acest motiv, i se cuvin şi lui o parte din bani. „Am încurajat-o mult timp să facă spectacole la Las Vegas.” spune Nick. „A şi vorbit cu Steve Wynn despre o locuinţa. Dar zicea tot timpul că nu vrea să se bage. Acum, deodată, face spectacole acolo şi e încântată. Sunt sigur că spectacolele o să fie minunate.”  
  
În ciuda unor declaraţii extrem de politicoase la adresa cântăreţei, surse din apropierea lui Nick susţin că acesta este satul până peste cap de figurile fostei soţii. „Nick merită o bună parte din bani pentru că suportat-o atâta vreme pe Mariah. Vrea să lupte pentru ce i se cuvine, dar în acelaşi timp vrea şi să termine cu tot ce înseamnă povestea asta. Vrea să meargă mai departe.” 
 
Nick Cannon, producător muzical şi gazda emisiunii „America’s Got Talent”, s-a căsătorit cu Mariah Carey în 2008 în insulele  Bahamas într-o ceremonie luxoasă. Cei doi, pe care îi desparte o diferenţă de vârstă de 10 ani, au împreună doi copii, gemenii Moroccan şi Monroe. Pentru Mariah Carey, acest divorţ ar fi al doilea, după cel de Tommy Mottola în 1998.