Nick (ex-N&D), despre fosta colegă Delia: „Nu va mai exista niciodată o colaborare”

Apropo.ro / 17.08.2012, 15:00
Nick (ex-N&D), despre fosta colegă Delia:
Nick (ex-N&D) a făcut câteva afirmații extrem de dure la adresa fostei sale colege de trupă, Delia.

Într-un interviu acordat recent, Nick (ex-N&D) a făcut câteva mărturisiri șocante la adresa fostei sale colege de trupă, Delia.

Pe Delia nu a interesat-o proiectul N&D, a fost vorba de imagine și atât. Din constatările mele, i-am acordat prea multă atenție„, a spus Nick.

Întrebat dacă va reface vechea trupă, Nick a mărturisit:Pot oricând, dar fără Delia. Am băgat-o prea mult în seamă, trebuia să merg pe altă idee. Brandul N&D este al meu, compoziții, texte și drepturi de autor. Dacă nu existam eu, nu exista Delia!„.

Deși aceste vorbe au fost rostite, cei doi au cântat împreună la scena premiilor Romanian Music Awards 2012. Nick și Delia au cântat împreună piese din perioada lor de glorie precum „Nu pot să uit”, „Nu e vina mea”, „Vreau să plâng” și „Vino la mine”.

În prezent, Nick are un nou proiect muzical, la care colaborează cu Radu Groza. El va reveni în fața publicului sub denumirea de No RuleS.

Vom filma un clip la una dintre piese și vom avea un turneu de promovare care va fi susținut de Dynamic Pap Motors. Vor exista noi colaborări cu artiști consacrați, dar și cu nume necunoscute, noi talente de care mă voi ocupa personal„, a mai declarat Nick.