Nicki Minaj, implicată într-un caz de crimă și necrofilie

De: Gabriela Voicu / 30.05.2012, 13:00
Nicki Minaj, implicată într-un caz de crimă și necrofilie
Autoritățile anchetează un caz de crimă și agresiune sexuală, în care apare numele uneia dintre cele mai cunoscute vedete ale momentului.

Nicki Minaj s-a trezit implicată într-un scandal de proporții, care a șocat lumea showbiz-ului internațional.

Acuzații incredibile le-au fost aduse dansatorilor celebrei cântărețe. Doi băieți din una din trupele folosite de Nicki Minaj în turneul din Asia sunt cercetați pentru că ar fi omorât o admiratoare a solistei, după care ar fi făcut sex cu cadavrul ei.

Nicki nu ar fi avut de-a face cu incidentul și ar fi suferit un șoc puternic în momentul în care a aflat că baieții sunt principalii suspecți ai unei crime. Cu toatea acestea, imaginea ei va avea, cu siguranță, de suferit.

Nicki Minaj și dansatorii ei

James „King Tight” Blackston, în vârstă de 23 de ani, backup dancer, și Larry Perry, de 19 ani, muzician, sunt acuzați oficial de viol și deocamdată doar cercetați pentru infracțiunea de omor. Victima este o studentă irlandeză, în vârstă de 19 ani, pe nume Nicola Furlong.

Se pare că fata și o prietenă a ei s-ar fi întâlnit cu cei doi dansatori după concertul lui Nicki Minaj și i-a luat pe tineri cu ea acasă, după ce a consumat alcool.

Nicola a fost găsită strangulată, iar primele investigații arată că fata a fost violată după ce a fost ucisă.