Nicki Minaj, în război cu Rihanna

Apropo.ro / 26.07.2014, 08:00
Nicki Minaj, în război cu Rihanna
Cântăreaţa Nicki Minaj este pur şi simplu furioasă pe colega ei de scenă, Rihanna. Niki are un motiv bine întemeiat.

Nicki Minaj este furioasă pe Rihanna pentru că l-a rănit sentimental, pentru a doua oară, pe Drake. Acesta din urmă îi este bun prieten lui Nicki, 31 de ani, şi a simţit că este momentul să îşi exprime nemulţumirea. Minaj are în plan să scrie un cântec cu această temă, informează contactmusic.com

O sursă a declarat pentru revista americană OK! că Drake simte că i s-a sfârşit lumea de când s-a despărţit de Rihanna. Are inima sfâşiată. Cea care îi îngrijeşte acum rănile este Minaj, căci Rihanna nici nu i-a mai telefonat de la despărţire.

Drake si Rihanna

Nicki Minaj şi Rihanna nu au fost niciodată prietene, şi nici nu şi-au dorit. Minaj a recunoscut că nu ar spune nu unei căsătorii cu Drake, bunul ei prieten.

”’Într-o zi îl voi lua pe Drake de mână şi vom fugi departe, ne vom căsători. Acum este doar o fantezie’, a declarat răzbunătoarea Minaj.

Vina pentru despărţirea Rihannei de Drake o poartă teama artistei de a nu avea din nou o relaţie eşuată. Nu mai crede în dragostea adevărată, după povestea cu Chris Brown.