Nicki Minaj, Tom Jones, Petrică Mîţu Stoian şi The Proclaimers, la “Te cunosc de undeva!”

De: Alexandra Necsoiu / 27.04.2017, 12:59
Nicki Minaj, Tom Jones, Petrică Mîţu Stoian şi The Proclaimers, la “Te cunosc de undeva!”
O nouă călătorie muzicală cu transformări uluitoare sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, într-o nouă ediţie jurizată de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan şi prezentată de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Ruby, cu mustaţă, puţină burtică şi cu un taraf lângă ea cântând muzică populară, va fi pentru o seară Petrică Mîţu Stoian, Daniel Max Dragomir îl va imita pe uriaşul artist Tom Jones, în timp ce Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu vor fi cei doi fraţi scoţieni, expresivi şi cu figuri de tocilari simpatici din trupa The Proclaimers. Bianca Sârbu o va imita pe cea mai bine vândută artistă din istoria muzicii country, frumoasa Shania Twain, Alex Vasilache va intra în rolul lui Ryan Tedder, solistul grupului pop-rock One Republic, iar Anda Adam va fi Chris Brown, unul dintre cei mai mari rapperi şi dansatori de peste Ocean.

Scena de la “Te cunosc de undeva!” se va transforma într-o minigrădină zoologică, pentru a ilustra cât mai bine melodia pe care o va cânta “Cuza”, în rolul lui Vegard din grupul Ylvis, Biu Marquetti va fi cea mai influentă rapperiţă din toate timpurile, Nicki Minaj, în timp ce Sore va avea o misiune dificilă: să cânte în travesti precum… Aurelian Temişan.

Momentul special al serii va fi susţinut de Florin Ristei şi trupa sa, FreeStay care, de data asta, vor cânta alături de invitata ediţiei, Maria Radu.

Care transformare va întruni cele mai multe aprecieri din partea juraţilor, dar şi a concurenţilor de la canapea, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Te cunosc de undeva!”.