NICKY BLITZ a lansat videoclipul piesei „DYNAMITE” (VICE & DJ SPIDER REMIX)

Apropo.ro / 30.07.2018, 10:54
NICKY BLITZ a lansat videoclipul piesei „DYNAMITE” (VICE & DJ SPIDER REMIX)
Artistul şi compozitorul Nicky Blitz de la Partner Group/Atlantic Records a lansat în colaborare cu producătorii VICE & DJ Spider din Los Angeles videoclipul oficial realizat special pentru remix-ul piesei „Dynamite”, considerat deja de platforma „Pop On and On” ca fiind „una dintre cele mai explozive piese dance-house ale anului”.

Nicky Blitz a lansat piesa „Dynamite”, care a fost folosită în promo-urile postului NBC pentru emisiunea „The Voice”. Cu un beat puternic şi partea vocală susţinută de inflexiuni baritonale şi sunete electrizante, Blitz a creat un sound inspirat din stilul surf punk al anilor ’60.  Acesta ar putea fi exact muzica ambientală dintr-un bar cu lumină difuză, în care s-ar întâlni constant Nick Cave, The B-52 şi ceva personaje pitoreşti din filmele lui Tarantino.

Dynamite – variant originală:

Pe numele său Nick Scapa, Nicky Blitz este şi compozitor şi producător. El a crescut în San Fernando Valley, LA şi încă din adolescenţă s-a „jucat” cu beat-urile, dorindu-şi ca într-o zi să colaboreze cu 50 Cent şi cu The Neptunes. După ce producătorul Aqua, colaborator al lui Jay Z, l-a sfătuit să cumpere o instalaţie MPC drum, Blitz a început să compună pentru diverşi artişti foarte cunoscuţi, ca Miley Cyrus („Liberty Walk”) şi Icona Pop („Light Me Up”). Împreună cu echipa sa, el a fondat casa de producţie „10K Islands” a cărei activitate a fost caracterizată de New York Times ca „o combinaţie între Brill Building şi Sub Pop”, din punct de vedere al stilului.
Anul 2017 a reprezentat un nou început pentru Blitz, odată cu lansarea piese „Dynamite”, care a devenit hit.