Nico: ”După ce am divorţat, am devenit şi eu geloasă”

De: Cristiana Trifu / 30.08.2018, 13:57
Nico: ”După ce am divorţat, am devenit şi eu geloasă
Un nou sezon ”Refresh by Oana Turcu”, cu multe surprize şi invitaţi speciali ce fac dezvăluiri în exclusivitate, începe din 2 septembrie, la Antena Stars. În prima ediţie, Oana Turcu le are ca invitate pe Nico, una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de la noi, şi pe fiica ei, Andra. Cele două au o relaţie specială şi nu se sfiesc să dezbată împreună cu Oana Turcu cele mai picante amănunte din viaţa lor.

Nico mărturiseşte că după ce a divorţat de primul ei soţ, tatăl fetei sale şi l-a cunoscut pe Laurenţiu, omul cu care îşi împarte viaţa şi în prezent, a devenit geloasă.

”După ce am divorţat, am devenit şi eu geloasă. Dacă primul meu soţ era el gelos, apoi, cu Laurenţiu, am devenit eu geloasă. Foarte geloasă. El nu mi-a dat niciun motiv, dar eu îmi făceam filme. Îmi imaginam tot felul de lucruri”, mărturiseşte Nico.

Mai mult, artista este convinsă că gelozia este ereditară şi, din păcate, o moşteneşte şi fiica sa, Andra: ”Cred că e moştenire şi nu-mi place. Încerc să-i explic că nu e pe drumul cel bun.”

Despre cum reuşesc Nico şi fiica ei Andra să ţină în frâu gelozia, despre operaţii estetice şi stil vestimentar, dar şi despre alte multe subiecte de interes, telespectatorii Antena Stars vor afla duminică, de la ora 13.00, în cadrul primei ediţii din acest sezon a emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”.