Nico, în şoc anafilactic după ce a mâncat kiwi

De: Nicoleta Nicolae / 29.05.2015, 10:38

Nico, în şoc anafilactic după ce a mâncat kiwi
Nico a avut parte de un incident neplăcut, din cauza căruia şi-a pus sănătatea în pericol. Cântăreaţa a intrat în şoc anafilactic după ce a mâncat o feliuţă de kiwi.

Totul s-a petrecut acum 17 ani. Nico a avut parte de o viaţă destul de agitată în ultima perioadă, iar oboseala cronică şi-a pus amprenta asupra stării ei de sănătate. Artista a apelat la un centru de medicină integrativă pentru a încerca un aparat inovator, care i-a scanat corpul, dar şi sufletul.

„Am o frică de a nu păţi ceva şi eu şi fiica mea şi părinţii. Eu îi duc la control, chiar am grijă de toată lumea. E o tehnologie nouă şi am zis să încerc. Eu merg pe tratamentele homeopatice, fac şi reflexoterapie, acupunctură şi multe alte chestii care eu zic că ajută. Am oboseală cronică de ceva timp. Dorm suficient. Am avut timp să mă odihnesc, dar organismul nu răspunde. Am o intoleranţă la gluten, câteva metale grele,” a declarat Nico, în cadrul unei emisiuni de la Prima TV.

Cântăreaţa a descoperit în timp care sunt alimentele care fac rău organismului său.

„Micii, carnea tocată în general mi-au făcut foarte rău şi am stat două săptămâni pe medicamente. Mi-am dat bila peste cap. Am alergie la kiwi. Dacă am mâncat fac şoc anafilactic. Am descoperit la 28 de ani când am mâncat prima oară”, a mai spus cântăreaţa.