Nico şi Cătălin, cea mai tulburătoare poveste de dragoste trăită la „Insula Iubirii”! – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 08.08.2017, 10:28
Nico şi Cătălin, cea mai tulburătoare poveste de dragoste trăită la
Episodul de luni, 7 august, de la ora 20:30 la Antena 1 a adus pe „Insula iubirii” multă tristeţe, dar şi întâlniri controversate. Cuplurile celui de-al treilea sezon al emisiunii s-au apropiat de confruntările finale şi de cele 24 de ore alături cu foştii parteneri, după mai bine de 20 de zile petrecute în Thailanda.

Concurenţii s-au despărţit de ispite, moment care a adus multă emoţie şi lacrimi de ambele părţi. „Nu m-am uitat cu ochii, cu inima m-am uitat la Maria”, a declarat Aurel, cu gândul la ispita care i-a cucerit inima. Celălalt concurent îndrăgostit de ispită, Cătălin, a primit un cadou de la Nicoleta şi confirmarea că vor continua relaţia şi în ţară, ocazie cu care el a înregistrat un mesaj pentru familia ei, în care s-a prezentat şi şi-a declarat intenţiile serioase pe care le are cu femeia cunoscută pe „Insula iubirii”.

Sechestrare de persoane şi proxenetism, la „Insula Iubirii”. „Ispitele sunt plătite să facă sex cu concurenţii”

Liviu Vârciu, despre Diana de la ”Insula iubirii”: ”E o nebună…”

Cea mai sexy ispită de la „Insula Iubirii” s-a dezbrăcat! Cu trupul ăsta îi cucereşte pe masculi

A făcut SEX pe Insula Iubirii, iar acum a fost dată afară! Reacţia vulgară a Dianei, fosta iubită a lui Liviu Vârciu – FOTO

Au făcut SEX pe Insula iubirii din prima seară – EXPLICIT

Diana, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, dezvăluiri intime. Declaraţiile l-au bulversat pe Radu Vâlcan. Ce a putut să spună

Doi concurenţi de la Insula Iubirii s-au căsătorit. Ei au rezistat cu brio ispitelor – FOTO

Şi pe insula fetelor despărţirea de ispite a fost grea. Bianca şi-a pus la punct strategia de a-l părăsi pe Liviu, dar vorbeşte relaxată despre momentele fierbinţi pe care le-a trăit cu Sorin şi care vor fi văzute de foarte multă lume, spunând că „eu îmi asum tot ce am făcut”.  Nico a spus că pentru ea doare din ce în ce mai mult, iar în aşteptarea întâlnirii cu Cătălin, şi-a informat familia că va veni acasă şi se va muta cu ei, întrucât ispita va sta cu Cătălin. Diana a fost supărată pe ea însăşi, făcându-şi griji pentru relaţia ei cu Andy, mai ales că în ultimul timp cei doi nu au mai fost aşa apropiaţi. Raul i-a făcut Alexandrei cadou cartea despre care spune că lui i-a schimbat viaţa, moment care i-a adus ispitei lacrimi în ochi.

Însă primele clipe cu adevărat dramatice au fost întâlnirile cu foştii sau fostele partenere. Aurel şi Alexandra au început ceremonia focului cu zâmbetul pe buze, însă concurenta a spus că şi-a dat seama demult că el nu s-a schimbat. Cei doi au discutat şi despre bani, dar şi despre Maria şi decizia de a nu mai rămâne împreună.

Am mare respect pentru tine, aş vrea să fie altfel, dar cred că acasă ne minţeam. (…) Îmi pare rău că s-a întâmplat la 10.000 km de casă şi nu acasă”, a declarat Cătălin, referindu-se la fosta lui iubită şi la faptul că nu se aştepta să descopere în Thailanda că relaţia lor nu mergea şi să se îndrăgostească de Nicoleta, în scurtul timp petrecut pe insula băieţilor. La ceremonia focului, Nico şi Cătălin au încercat să lămurească ce se întâmplă între ei şi cum s-a ajuns aici, au vorbit despre tatuajul permanent făcut de concurent împreună cu ispită şi nu cu ea, dar şi despre mutarea ispitei împreună cu Cătălin, la Cluj. Concurentul i-a vorbit despre sentimentele pe care nu a putut să le controleze şi despre spontaneitatea care lipsea din relaţia lor, iar Nico i-a reproşat lipsa de maturitate. „Asta înseamnă că nu te cunoşti pe tine şi mă aduci pe mine aici să mă faci de …”, a spus ea, simţindu-se ruşinată de deciziile şi reacţiile lui Cătălin.

Episodul din această seară, de la ora 20:30, îi va pune în aceleaşi ipostaze pe Liviu cu Bianca şi pe Diana cu Ben, care vor avea de asemenea multe să îşi spună la ceremoniile focului.