Nico, un om cu suflet mare: „Avem 7 animăluţe adoptate”

De: Cătălina Matei / 24.11.2016, 13:02
Nico, un om cu suflet mare:
Nico, pe care telespectatorii Antenei 1 o pot vedea în fiecare seară de sâmbătă, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, în postura de concurentă, este o mare iubitoare de animale.

Acum trei săptămâni, Nico l-a adus acasă pe Bubu, un pui de căţel pe care l-a găsit pe marginea drumului, pe DN1, şi a adoptat-o pe Căpriţa, o căţeluşă de la un adăpost pentru animale. Dar Nico şi familia ei mai au acasă şi alte sufleţele de care au grijă. “O avem pe Dora, un pechinez de 11 ani care este cel mai blând căţel din lume, primit de Andra, fiica mea, la o aniversare a zilei de naştere, de la mine şi soţul meu. O avem şi pe Cindy, un chihuahua primit tot de Andra de la un prieten, şi pe Lucky, un norvegian de pădure, pe care tot Andra l-a primit, la un moment dat. În curte mai avem două pisici, pe care le am de vreo 14 ani de zile. Cu cei doi căţei pe care i-am adus acasă acum trei săptămâni, Bubu şi Căpriţa, avem acum şapte animăluţe”, spune Nico.

Artista se amuză foarte mult atunci când povesteşte cum doarme alături de trei dintre animăluţele care acum fac parte din familie. “Dora doarme între mine şi soţul meu, Cindy pe undeva prin zona spatelui, iar motanul Lucky pe mine…”, mai spune ea.